Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Ferrari (2023) 

Dlouho jsem se tak u filmu nenudila, abych co chvíli kontrolovala čas. Ta stopáž je naprosto šílená, vzhledem k tomu, že ve filmu není nic, co by diváka vyloženě zaujalo a příjemně ho to naladilo k tomu, aby si ten "zážitek" aspoň nějakým způsobem užil. Film, který nemá vůbec žádnou energii.

plakát

Jeden život (2023) 

Příběh plný lidskosti, který dostal krásné zpracování.

plakát

Percy Jackson a Olympané (2023) (seriál) 

Tenhle seriálový kousek je rozhodně blíž ke knižní předloze, ale pořád to není to pravé ořechové. Já si nemůžu pomoct, ale herecké obsazení mi prostě nehraje do fantazie. Obsazoval sice sám pan Riordan, ale pokud mi do knížky popíšeš blondýnku s šedýma očima a hups, tady černá dívka s dredy... V tomto ohledu je tam pár přešlapů, ale i tak jsem zvědavá, co bude dál.

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

Film je pro mě bohužel jedno velké zklamání. Vůbec bych ho neoznačila jako drama a romantický, ale spíše jako komedii. Hlavní postava Anna působila s jejím přímým komentářem pro diváky kolikrát až směšně. Podle mého chybí filmovému zpracování hloubka, je to ukázka povrchnosti.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

První díl a dál to nezvládnu. Chtěla jsem tomu dát šanci, jakožto fanoušek americké reality show Survivor. Ale tohle? Tohle je totální propadák. Díl neskutečně a zbytečně dlouhý, moderátor nudný. Vysvětlí mi, nač to věčné tleskání naprosto všemu? Vidět tohle Jeff, jde se zahrabat, co jsme z toho dokázali udělat.

plakát

Encanto (2021) 

Další super Disneyovka. Použitá hudba je opravdu velmi chytlavá.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Minisérie, která člověku naprosto vyrazí dech.

plakát

Dopis pro krále (2020) (seriál) 

Příběh dle mého názoru pokulhává, ale kostýmy a prostředí jsou povedené. Osobně bych volila v jistých případech i jiné obsazení, ten mix všehochuť mi moc nesedí.

plakát

Duše (2020) 

Opět skvělá práce Pixaru.

Ovládací panel
8 bodů