Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (387)

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Budovatelská éra, doba světlých zítřků ...Tohle byl však majstr štyk . Netradiční, ale i dnes úžasné !!

plakát

Potvora (2017) 

Nedělejme si iluze, tyto typy člověka najdeme jak na straně ženské, ale tak i mužské. Jen málo filmů však udělá oběť z chlapa... Každý zamilovaný chlap by si tohle měl zažít ))  Posílí Vás to ))  SPOILER : Ten film mohl skončit perfektně, ale bohužel realitě dost vzdáleně...mohl slečnu nechat dokončit akci , poděkovat a vypakovat jí !! Bohužel skončil jak to většinou končí ! Šťastně ?    Jo dobrá oddechovka...  Jo a přátelé, vždycky jí může kopnout do zadku....Život jde dál !

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Hodinu jsem přetrpěl a rovnou napíšu, další naprosto zbytečný film těžící ze slávy předešlých ( tedy tak dvou...). Trend namlouvat si, že počítačem jde udělat vše a vykouzlit nádherný film zaslepil asi i všechny zde hodnotící uživatele. Jelikož nekoukám na tahle pc díla a nejsem poznamenán Marvelovkama jsem o to víc zhnusen tím, jak diváci přijali  tento trend.. NEROZUMÍM TOMU !  Chvála bohu. Tohle je na hony vzdáleno všemu co jsem na filmech miloval...Tolik  k filmařině. To ostatní je ztráta času. Trapné a zbytečné honičky, které pobaví jen zaostalé... H. Ford omlazený....ne nechci. Všechno v tomhle filmu je zbytečné....Tedy až na cameo John Rhys-Daviese....Bože pryč od toho...Děsí to stejně jako ten umělý čokl ve filmu Volání divočiny POMOC, tohle nechci ani náhodou !!

plakát

Neobvyklé příběhy - Muž z jihu (1979) (epizoda) 

28.5.1983 23:30 na ČT UVEDENY V PREMIÉŘE DVĚ EPIZODY ( společně s Jako dvě hrdličky ) ....Dabing José Ferrer- Josef Větrovec

plakát

Střela z Východu (2021) 

Příběh východoněmeckého motocyklového závodníka Ernsta Degnera, který na vrcholu studené války a na prahu dosažení své životní ambice vyhrát mistrovství světa uprchl s rodinou z východního Německa v srdceryvném útěku..

plakát

Good Old Czechs (2022) 

Skvělé téma, skvělé osobnosti. Provedené amatérsky. Nedokáži si pomoci. Velké zklamání. Tohle mi naprosto nesedlo...Načetl jsem všechny knížky pana Fajtla...Tam to všechno je , tam to cítím. Tady ne. Mnohdy ani nerozumím... Jistě to dalo fůru práce a nezlehčuju to, ale za mě hrůza a slabota..

plakát

Babylon (2004) (pořad) 

Krátký a nenápadný. Přesto úžasný !!

plakát

Vždycky zvítězit (1980) 

Hele ona je to blbost, ale pobaví....Bez Clyda ani ránu ))

plakát

Železný stisk (1977) 

Clint a jeho "policejní" filmy. Pokud je berete jako zábavu, je to paráda, pokud je začnete brát vážně...ne to nejde. Sakra to je Clint !! Ikona.Top zábava !