Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (216)

plakát

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020) (pořad) 

Pan Mikyska vypadá jako někdo, kdo by mohl být můj nejlepší kamarád. Kdybych byl teda o něco mladší a kdybychom se znali. Trochu mi to připomíná Tim and Eric Awesome Show Great Job! a to je samozřejmě dobře!!!11

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Ne.

plakát

Sousedé (2017) (seriál) odpad!

Příliš nedoceněný seriál.

plakát

Sousedé - Nový přítel (2017) (epizoda) odpad!

Hrozne jsem si pral, aby nekdo vzal staryho Zazvorku tyci po hlave. Marne;[

plakát

Sousedé - Nový začátek (2017) (epizoda) odpad!

Kdo ma rad cringe, mohlo by ho to zajimat. Zabavne pokoukani, protoze nic horsiho me asi neceka. Nektere zabery a dokonce i sceny naprosto nedavaji zadny smysl. Misto beckovych horroru budu s kamarady sjizdet Sousedy.

plakát

Ať žijí rytíři! (2014) (seriál) 

Jako seriál se tato slátanina nejeví býti takovým zlem, jako film. Stále však jde o v mnohých směrech hloupý počin plný amaterismu (hlavně kamera, zvuk a střih). Ale musím přiznat, že nuda to pro mě není, místy jsem se pobavil.

plakát

Interview (2014) 

Nebyl to pro mě vyloženě nudný film, ale na druhou stranu jsem se ani jednou nezasmál. Kdybych byl zas teenager, tak se tomu fekálnímu humoru možná směju ještě teď. Film je dobře udělaný po technické stránce a má i jakési poselství.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Docela jsem se bavil, humor byl místy dobrý, místy trapný. Nebo předvídatelný. Nebo oboje. Vaughn je trochu Jacksonovsky nekorektní, ale pořád tomu něco chybí. Po technické stránce není co kritizovat, alespoň po prvním zhlédnutí.

plakát

Leviatan (2014) 

Toto se velmi blíží mé představě o absolutní filmařině.