Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Skoč! (2009) (studentský film) 

Po technicke strance nadhera...

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Cim dal lepsi... Pokud prezijete prvni, celkem nudnou serii.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Hell yeah! Nedokazu si predstavit, ze by to mohlo byt lepsi. Teprve druhy film, u nehoz muzu napsat, ze mam pocit, jako by byl stvoreny primo pro mne. Je to barevne, silene, hrave, vtipne, se strihovou skladbou, ktera predci dokocne i Speed racera... A M.E.Winstead... Asi jsem se zamiloval! :)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Pravděpodobně ten nejbizarnější a nejodpornější pozitivní film, jaký jsem kdy viděl.

plakát

Na rybách s Johnem (1991) (seriál) 

...aneb jak se pobavit s přáteli a ještě si při tom zajezdit po světě. Protože o nic jiného tady nejde. Nedokážu tak vysoká hodnocení pochopit.

plakát

Den na pláži (1970) 

Devadesát minut s tak vrcholne nesympatickym zmetkem mne opravdu nebavilo. Kdyz uz nejaky film o ceste grazla a ditete, radeji sahnu po Kikujiro.

plakát

Johnny Cash v San Quentinu (1969) (koncert) 

Pusobivý dokument, kdy se polovina filmu věnuje vystoupení Cashe a druhá výpověddím vězňů a dozorců. Navíc trvá necelou hodinu, takže ani nestihne nudit...

plakát

Mudhoney (1965) 

Ach, ten sladky buranov. Obyvatele nekde na spodnich hranicich kvality genofondu, sileny knez, polorozpadle domy a auta, bordelmama bez zubu, vsechny herecky pod 40 ukazuji sve dobre narostle vnady, no kdo by tam nechtel zit? Jeden z prvnich filmu Russe Meyera, prekvapive docela vazny, bohuzel dojizdi na prisernych technickych kvalitach. A nedostatku nahoty, na kterou jsem u tohohle tvurce zvykly...