Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

obavy s toho že arnold ve svém věku v roli termíka, bude trapnej, byly rozptýleny vtipným pojetím jeho dvojrole. příběh myslím dobře rámuje předchozí děj tím že ho v podstatě spláchnul do hajzlu ale smysl příběhu je stejnej. snaha obou soupeřů změnit budoucnost změnou minulosti s extrémní akcelerací vyplývající z předchozích neůspěchů obou stran je tak jasné že porážka nestačí. a jak pravil pan einstein " jestliže nelze dokázat že je něco nemožné pak to musíme považovat za možné ! " pro mě příjemná zábava. jo a jěště někdo někdy řekne o deanerys že je vylezbená barbína tak pustím šulínka z leštičky a najdu si ho !!

plakát

Noční běžec (2015) 

Liam v kabátě Johna Wicka. John měl jasno, Liam nejasno.ale dobrý,tedy za 3.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

místy nudné a dlouhé přemílání toho co je dávno zřejmé. souboje působí lehký úsměv.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

no, myslím že verbal svými slovy vyjádřil dokonale mé pocity včetně úcty k dílu P.J. a J:R:R:T a neúcty k blbům. ( všeobecně ). jo taky bych rád viděl tulkase jak spráská melkora.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

no čekal jsem komedii ve stylu trošků mádlů a podobných infantilií. skutečnost je ovšem drsná výborně ztvárněná realita. 5 hvězda pro skvělou s.babčákovou.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

jen chci připomenout ( těm co by je to mohlo zajímat ), že pro pochopení všech souvislostí a spojitostí ( IM , CA, Hulk 2, Thor , Avengers , Agents of Shield ) je potřeba koukat až za závěrečné titulky kde je jěště kousek. u CA jsou 2. od začátku je hlavní linií příběhu soboj hydry a shieldu zhruba od 2 sv.války o nadvládu či svobodu lidstva. v případě thora a lokiho je ten spor trochu starší a země se stala čtvercem na šachovnici vesmíru. vše do sebe zapadá a příběh je lepší a lepší. Falcon bohužel nejen že film neviděl ale ani neví o čem píše.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

hobit je pohádka pro děti napsaná (vydaná) v r.1937. Měl jsem obavy jak bude vypadat filmová verze 2013 pro dospělého fanouška.(fanatika). myslím že pohled a vnímání souvislostí celého příběhu konce třetího věku P.Jacksonem je opět skvělá zábava a potěšení nejen pro fans. doufám že časem dojde i na pár příběhů ze Silmarillionu.

plakát

Království nebeské (2005) 

kino verze - 1hvězda , dir.cut - 5 hvězd. text distributora - odpad.

plakát

Velkej biják (2007) 

kdo má rád parodie na filmy jako je "scary movie" ap. a nemá třísku v zadnici tak se slušně pobaví.

Ovládací panel
5 bodů