Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Sedm

Sedm (1995)

Já sám, bych porušil všech sedm smrtelných hříchů, abych se dostal na natáčení tohohle ůžasného snímku. Absolutní špička krimithrileru, famozní herecké výkony, které s polu se scénářem dovedl ke 100%-ní dokonalosti jeden z mých nejoblíbenějších režisérů. Smekám sedmkrát.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Nevím jak bych měl začít. Je to něco úžasného, že popsat slovy to ani pořádně nejde. Nejsilnější citový zážitek za celou mou filmovou závislost. Sean Penn dokázal úchvatně zkombinovat lyrickou a epickou stránku, které nemůžu absolutně nic vytknout. Emile Hirsch je nepochybně vycházejicí hvězda největšího formátu, úžasné herecké výkony, stopáž, která je podle mě úplně přiměřená hloubce filmu. Nádherný soudtrack, který podtrhoval božskou a drsnou přírodu Aliašky.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Akcí nadupaný snímek od Ridleyho Scotta, realistický pohled na válku odehrávající se v Somálském Mogadišu. Dostatek peněz se tomu filmu zapřít nemůže, protože zde vidíme vycházející, ale i herce velkého formátu, trikové efekty jsou dechberoucí a ke konci filmu jsem střílel vychrtlíky stejně jako vojáci. Tenhle návykový film se vám dostane pod kůži a nepustí vás ani po páté. "Sargeant Pila is dead"

Interstellar

Interstellar (2014)

Netřeba komentáře, film který vás emocionálně vtáhne, vcucne, nasaje a i po desátém zhlédnutí vám má co nabídnout. Neskutečný film se skvělým scénářem, výpravou a hudbou by se měl promítat všem lidem napříč galaxiemi a všemi rozměry. Absolutně fenomenální.