Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (21)

plakát

Památkáři (2014) 

Očekávla jsme víc a film mě dost sklamal. Nudný děj který se snaží hrát na city, ale moc se munto nedaří. Film nejde nijak historicky a fakticky do hloubky. Pro člověka co se zajímá o II. sv. válku to bude velké sklamání.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Vtipné a dojemné. Film který nenudí. Byla jsem nadočekávání překvapená dobrým provedením.

plakát

Abstinent (2019) 

Obecně nemám moc ráda tady ty filmy o alkoholismu. Vzpomínám si, že ho hodne tlačili v médiích než šel do kin. Káždopádně mě hodně zklamal, jediný zajímavý na něm byl Pepa Trojan a to tím způsobem, že jsme v něm pozorovala podobu jeho slavných rodičů. Jinak herecké výkony herců byl příliš teatrální a spíš by se tak hodili pro divadlo než film. Neuvěřitelně rušuvé a zmatečné bylo skákání na časové ose děje... něco z léčebny a něco zase z minulosti a pak to zase nedávalo smysl. Ovšem nejvíc mě naštvala vykradená scéna s tím glóbusem plným chlastu, která se objevuje ve filmu Úsměvy smutných mužů.

plakát

Jsem nebe (1970) 

Dívat se na film kvůli filmu samému je dost pro denšního diváka nemožné. Ale kdo se na to bude dívat kvůli nostalgii a letní líné náladě která z něj sálá bude možná spokojený. Já jsem se na něj dívala hlavně ze zvědavosti na Milušku Voborníkovou.

plakát

Žena v kleci (2013) 

Fajn detektivka na nějaký filmový večer s partnerem.

plakát

Národní třída (2019) 

Čekala jsem něco víc. Poměrně plytký děj, film absolutně bez zápletky. Možná bych mohla říct, že alespoň se snaží odrážet nějakou sociální skupinu lidí, ale ani to mně ve filmu nepřišlo úplně věrohodné. Trošku je mi líto, že tak dobří herci hráli v takovémto filmu.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Film diváka vtáhne do doby konce 60. let v LA, pořat je se na co koukat. Margot Robie je v roli Sharon Tate krásná. Několikrát jsem se za film přistihla, že jesem uvěřila, že se opravu dívám na Sharon Tate. Ale pro obyčejného konzumního diváka co nezná slouvislosti v případu vraždy této herečky a manželaky Romana Polanskeho a komu ani nic neříká jméno Charles Manson, tak ten film bude jen dlouhé čekání na typické a krátké vyvrcholení Tarantinových filmů. Také jsem toho názoru, že kdybych film neviděla v kině, ale v televizi tak mě vůbec nezaujme.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Film ze začatku nabírá správné tempo a směr který všichni očekávají. Ovšem po 10 minutách film tepmo ztrácí a Warrenovi z filmového plátna odcházejí a zanechávají tam pouze svoji dceru a dvě puberťačky a lehounce jim sekndujícího kluka. Anabell na kterou jdete do kina tam nakonec ani není děsivá a je pouze zlem pohánějícím ostatní prokleté démonické věcičky, které Warrenovi schovávají ve svém domě. Film tak opět nabírá na otáčkách a démoni pronásledují každého z hrdinů. Nádleduje lekačka za lekačkou což plní účel filmu, ale nějaký hlubší význam to nemá - je to poze nadstavovaná kaše. Nakonec Warrenovi přijíždějí zase domů, ale to už jsou démonu zahnaní a vše je zalito sluncem.