Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Nejsem nekritický šiřitel nadšení, ale tohle je od počátku totální demenťárna, která má koule a je to fakt cool. Ne , že by seriál překračoval hranice něčeho nadpozemsky fantastického , protože přehlcenost krimiseriály je neskutečná, ale tento má právě tu skvěle vyváženou špetku od každého z nich. Po shlédnutí si možná položíte otázku - sakra co je na tom tak skvělého - a po chvilce přemýšlění zjistíte, že v podstatě nic , ale v hlavě vám to šrotuje a z ničeho nic berete do ruky přehled TV programů a nedočkavě hledáte, kdy je další pokračování. Seriál který nenudí a kdy se těšíte na každé další pokračován i když vlastně ani nevíte proč. A v tom je myslím jeho kouzlo.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Díl od dílu si říkám, tak už konečně příjde díl, který mě posadí na prdel. A ono prořád jedno velké, nabubřelé nic.Já opravdu nechci křivdit snaze udělat seriál nějak jinak z jiného a přitom atraktivního prostředí. Ale tady se to nějak míjí účinkem. Parta pubertálně zastydlých rádobychlapáků a magorů, ketří si v jedné americké prdeli dělají co chtějí,hrají si na právo a spravedlnost a k tomu jim sekunduje dementní policajt a další šablonovité postavy. Kdy už konečně začne něco, kde se nebudou jenom promenovat pitomci chodící stále v jedněch černých vestách s nášivkou na zádech? Prý druhá řada je lepší. To doufám.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Velká výhrada k CZ dabingu - některé postavy jsou udělané neskutečně fušersky a volba typu hlasů k určitým postavám - o tom by se dalo polemizovat. Kazí to výsledný dojem z jinak výborného seriálu, který sice nenabízí úplnou filmovou nirvánu, nicméně patří k tomu lepšímu, co se v poslední době v seriálovém přetlaku objevilo. Pro ty, kterým lépe vyhovuje originál zvuk s příp. titulky lze určitě přidat právě tu pátou hvězdičku.

plakát

2Bobule (2009) odpad!

Příjemná pohodovost předchozího dílu byl semleta diletantskou snahou udělat pokračování.Bez vtipu, až se člověk styděl při sledování trapností rádobyvtipných scén některých jinak skvělých herců.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Pod dojmem vysoké návštěvnosti a různých ód na skvělou CZ komedii jsem se nechál nalákat ( a ne poprvé) a opět jsme velice rychle vystřítlivěl. Fakt nevím, co je na tom filmu tak zábavného, že trhá rekordy v návštěvnosti. Možná občas nějaká replika, možná hlavní hvězda v podání Elišky Balzerové - nevím. Snaha o natočení vtipné komedie upřít nelze, ale výsledek jsou rozpaky a několikeré podívání se v přítmí kina na hodinky, kdy už bude konec. SORRY všem nadšeným, ale mně se to prostě nelíbilo.

plakát

Zombieland (2009) 

Dobré. Nebojím se říct hodně. Černý humor, nadhled, nadsázka. Necítíte se trapně, filmík odsýpá a Harrelson je zkrátka chlapák jak má být.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Chaotický slepenec rádobyvtipných scén s nechutně oteklým Baldwinem.Jestli tohle má být dobrá komedie, tak kde jsou proboha ty opravdu dobré? Prostě nepovedený sexuálně rozjásaný guláš s rozpaky na konci filmu. NE!!

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Tak nevím. Začátek značně kulisovitý, poté to přejde v nějakou víceméně 1000x viděnou akční scifi, pak vstupuje na scénu Kianu R., který zde opravdu nemusí moc hrát a finále je tak nějak nedotažené, prostě náznaky na dějově zajímavé scifi se rozplynou v ničem vyjímečném a zajímavém, kdy na konci vás napadne logicky - proč?

plakát

Tropická bouře (2008) 

Čekat na to, že se královsky pobavím u americké akční komedie v posledních letech ( až na vyjímky) nějak nefunguje. To platí i u téhleté slátaniny všeho možného, kdy chvílema nevíte jestli se máte smát nebo brečet . Herecké obsazení je kapitolou samo osobě. Většího kokota, jakého se snaží hrát Jack Black asi těžko jinde najdete a k hereckému výkonu zde (pokud nějaký najdete) by se hodil kdejaký jiný ochotník, ale to by se neprodávalo. Rádoby vtipná kravina ,vytvořená s totálním dostatkem peněz a slavných jmen s absencí jakéhokoliv smyslu pro humor. Jediné co stojí za zmínku je maskérna u R.D.Juniora a T.Cruise, kteří si tu svoji roli docela užívají a jsou vidět! Ostatní je ztráta času .

plakát

Oprávněné vraždy (2008) 

Takže po pravdě: 1)Skvělé obsazení 2)už ne tak skvělý scénář 3)až na pár momentů zívačka 4)pointa nakonec někoho překvapí víc jiného míň 5)finále se střelbou a zbytečným natahováním nedojímavého konce jednoho z nich Sumasumárum žádná sláva, ale díky těm dvěma aspoň tři