Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Dr. House neni seriál, to je továrna na hlášky!! Uplně sem tomuhle seriálu propadl a představa, že bych neviděl jeden díl mě naprosto ubíjí!! Skvělý humor, herci a náplň filmu.. I když se v každém dílu odehrává prakticky to samé tak mě to dycky stejně dostane... House je boží!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejvtipnější, nejlepší, nejkouzelnější a nejoriginálnější seriál, co kdy vznikl!!! Takový druhý nenajdete!! Tenhle seriál naprosto žeru!! Kdo o něm řekne, že je to blbost tak buď nemá smysl pro humor nebo to nemá v hlavě v pořádku!!! Dá se na to koukat pořád a neomrzí!! O tomhle seriálu by se dalo dlouho povídat, moh bych zmínit mnohé vtipné scény, ale zkazil bych překvapení pro ty, co ještě to neviděli... To se prostě musí vidět!!!! Dodatek: "Polévka Gaspacho!"

Přátelé

Přátelé (1994)

Výborný seriál!!! Seriálů, u kterých bych použil slovo výborný moc neni, ale tohle je fakt skvělý!! Neuvěřitelně vtipný a originální... Nejoblíbenější postava - Joye

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

U tohohle seriálu se vždycky strašně nasměju.. Nejdřív jsem si řikal, že to bude nějaká p... Ale když sem se na to jednou náhodně podíval, tak jsem se nestačil divit... Teď to sleduju pravidelně... Fakt dobrý!

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Jeden z nejlepších, nejvtipnějších a nejkultovnějších seriálů, co kdy vznikly!! Vždycky tenhle seriál s velkym zaujetím sleduju... Nikdy neomrzí :-))

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Tak Hvězdná brána je seriál, který si mě získal v okamžiku, kdy se objevil v televizním vysílání a každý díl jsem napjatě sledoval a těšil se ze školy domů, až si dam sušenku, jogurt a k tomu Hvězdnou bránu:) Neříkam, že je to bůhvíjak geniální seriál s dokonalýma scénářema, ale je to taková fajn odreagovačka, u které se občas člověk celkem pobaví (třeba O´Neilovi hlášky).