Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Dokonalé opojení (2015) (TV film) 

#PROČ? ...se teď už neobejdou filmy bez toho, aniž by v něm nepadlo alespoň jedno selfie, někdo něco ( jakoukoliv pitomost ) nesdílel a nedělal reklamu plackám na telefonování. Odstrašování je chvályhodné, ale bez "SOCIAL NET" linky by to nedalo ani na krátký dokument. > SHARE Ach jo podruhé.

plakát

Prázdniny v Provence (2016) odpad!

Po pár minutách jsem to vzdal a šel hrát WoT. Mezi bitvami jsem jen tak nakoukl, co se děje - pořád to samé "NIC". Byl to vskutku první film, který jsem pouze "odposlouchal" a vůbec mě to nemrzí. Škoda těch pár talentovaných, kteří na tomto "projektu" zbytečně ztratili čas. Je mi líto, ale ani za tu jednu hvězdu mi to nestálo.

plakát

Demolice (2015) 

Nic než herecký koncert Gyllenhaala...super.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Děsil jsem se, že to bude zase další nepovedený kousek dle PC hry, jako v případě NFS. Ale díky bohu se tak nestalo. Neznat hru, asi bych nebyl tak nadšený, protože scénář není rozhodně žádný zázrak, ale War2 mi zabrala opravdu hodně času a dokonalé přenesení atmosféry díky magii a zdařile stylizovaným Orkům mě vrhlo zpět do minulosti. Jdu si to zase nainstalovat a propařit celou noc. Snad se ve dvojce objeví i mí oblíbení "nemrtví".

plakát

Need for Speed (2014) 

Jedna hvězda za hezký auta...nic víc k vidění nebylo, jen příšerný scénář a dehonestace Michaela Keatona. Chvílema to fakt bolelo.

plakát

Řachanda (2016) odpad!

Těšil jsem se na pohádku, neb těch stále ubývá. Ale nemám slov...snad jen, že jsem si myslel, že nic horšího, než Babovřesky už mě v životě nepotká. Je mi líto, ale ani tu jednu tomu nedám.

plakát

Poldův švagr (2016) 

Tohle už jsem někdy viděl...100x stejné téma a 100x stejně průměrné. Vtipy přestávají být vtipem a herci tmavé pleti se mi pletou. Ice Cube je klasicky stejně ve vopruzu a jeho šéf je absolutně to nejhorší, co jsem za poslední dobu viděl. Ale ve výsledku je to s pár panákama koukatelnej průměr. Co mě štve je překlad. Kevin Hart pouští v baru " Taylora Swifta", ač je to žena. Stejně jako v "Ďábel nosí Pradu" se baví o "Christianu Amanpourovi", ač je to také žena... God bless naše překladatele. Alespoň by si mohli vygooglit, kdo je kdo..