Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Winona Ryder

Nejlepší herečka v tom smyslu, že dokáže zahrát ženské postavy, které se diametrálně odlišují od jejího skutečného "já". Winona zkrátka klame očima, výrazem a Gary Oldman na ni do smrti nezapomene.

Diane Kruger

Herečka, u níž se mi nejvíce líbí její jazyková vybavenost, má opravdový jazykový talent a to já vždy hodnotím vysoko.

Eva Green

S kamarádem jsme se shodli, že se k ní nejlépe hodí označení "vulgarní krása". Vše začalo Snílky a pokračuje i v posledních letech. Snad žádná současná herečka nemá na svém kontě tolik šílených "femme fatale", zvrácených krásek a různě vyšinutých postav.

Mélanie Laurent

V desítce především za Jusqu´a toi, nezapomenutelný snímek! Mélanie mě ale zaujala i v dalších filmech, Je vais bien ne t´en fais pas, Hanebný pancharti či Paříž.

Brittany Murphy

Stále nedokážu uvěřit tomu, že Brittany Murphy, moje nesmírně oblíbená herečka, se svými krásnými kukadly, šibalským úsměvem a drobnou postavou, není už mezi živými. Ani ve snu by mě nenapadlo, že smrtí Heatha Ledgera nekončí tragická úmrtí mladých a talentovaných herců a zvláště těch, kteří jsou mému srdci blízcí. Brittany byla jako sluníčko v každé roli, kterou ztvárnila. Mrtvá dívka, Tajemství polévky Ramen, Sin City, Láska a jiné katastrofy, Líbánky atd...Budu na její počest od nynějška často poslouchat i její pěvecký pokus s Paulem Oakenfeldem. Brittany, v mé TOP 10 zůstaneš navždy, a díky svým rolím jsi nesmrtelná!