Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Pořady (10)

Události, komentáře

Události, komentáře (1990)

Právě tenhle vynikající pořad sleduji, dá se na něj pozorně dívat, ale mít ho zapnutý i jako kulisu. Téměř si na něj zvykám už způsobem, že na něj denně čekám. I když občas mě znechutí, že se tam neustále střídají někteří politici v dosti krátkých časových odstupech. Na některé obličeje jsem už doslova alergický, tak je snad po volbách už na obrazovce neuvidím vůbec.

Hyde Park

Hyde Park (2010)

Tento pořad jsem objevil až poměrně nedávno a musím se přiznat, že mě po osmé hodině večer vždy zajímá, jaký host tentokrát do Hyde parku zavítal. Pánové Takáč a Dolanský jsou místy hodně rýpaví a jízlíví, ale někteří politici si to asi zaslouží.

Vega

Vega (1987)

Já si teda pamatuji Hložkovu Vegu, kterou určitě dávali v úterý, protože jako dítě jsem měl nejraději úterky a čtvrtky, právě kvůli Veze a Magionu. Pro mě nezapomenutelné pořady.

Čo ja viem

Čo ja viem (2014)

Vyloženě mám rád vědomostní soutěže a jelikož se mi zdá, že po Milionáři a Riskuj zůstala docela výrazná mezera v TV, Čo ja viem jsem přijal nadšeně. Líbí se mi koncept slavné osobnosti versus studenti a následně společně směrem k dosažení částky pro dobročinné účely. Sportovní moderátor Merčiak je velmi kultivovaný a svoji práci zvládá na výbornou. Pět hvězdiček je možná trošku moc, ale chtěl jsem zdůraznit svoji podporu této vědomostní soutěži v době, kdy jsme zaplaveni všelijakými pořady, které lze drze a směle označit za sračky.

Nic než pravda

Nic než pravda (2008)

Nikdo není nucen do té soutěže chodit a už vůbec nikdo není nucen se na ni dívat. Mě tahle soutěž baví a zajímá. V krátkém časovém úseku se odkryje vždy jeden lidský příběh a nedá se říct, že ten je zajímavý a ten méně, ten je hodný shlednutí a ten zase ne. Osobně bych se nikdy takové soutěže nezúčastnil, navzdory tomu, že já polygrafu věřím, avšak současně chápu, že v České republice se hned vyrojí davy pochybovačů. Je to dáno i naší právní úpravou, polygraf není uznán jako důkazní prostředek, plní jen pomocnou funkci. Domnívám se, že největší nevýhoda soutěžících spočívá v otázkách hypotetických, u faktických otázek neexistuje jiná možnost než ano nebo ne, ale u hypotetických může člověk zakoušet smíšené pocity a nemusí si být jistý svojí odpovědí. Už několikrát jsem si sám pro sebe říkal, že bych vůbec nevěděl, jak odpovědět, samozřejmě na otázku hypotetickou. A co se týká moderátora, Petr Šiška svojí úlohu zvládá náramně dobře.