Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Robert Pattinson

Rob mě ohromil už tím, jak zahrál Cedrika v Harry Potterovi...měl tam takovou rozporuplnou roli, na jedné straně Harrymu "přebíral" dívku a byl jeho soupeř v turnaji, ale na druhé straně s ním byl vlastně kamarád... A proto nemůžu říct, že jsem si ho všimla až ve filmu Stmívání jako většina jeho fanoušků...Robert je prostě výbornej herec a zpěvák ať je hezkej nebo není. Dále taky musím dodat, že v anglickém filmu The Bad mother´s Handbook byl naprosto důvěryhodný v zahrání role outsidera. Jeho chůze, vizáž a celkově, jak to Rob zahrál bylo výtečné. Další film, který jsem měla možnost shlédnout byl The Haunted Airman, kde zahrál krásného vysloužilého pilota na vozíčku a byl opět výborný.

Brendan Fraser

Brendana jsem poprvé viděla před 7lety v takovém hezkém a starém kině v Doksech a sice na filmu Mumie se vrací. Když jsem posléze viděla i první díl, nemohla jsem si být jistá zda se mi jeho herecký výkon opravdu líbí a není to jen kvůli Mumii, která se na dlouhých 7let usadila na prvním místě mého žebříčku, ale po shlédnutí jeho dalších filmů jako Smlouva s ďáblem nebo Dožeň, co se dá jsem si jistá tím, že Brendan Fraser je neskutečně dobrý herec a můj názor to nezměnil ani ten fakt, že 3. díl Mumie se mi tolik nelíbil, ale Brendan hrál dobře...jen ten film už neměl takový šmrnc a nebo se mi líbí jen historie Egypta...

Brad Pitt

Brad...prostě klasika.Nejlepší byl v Tróji nebo v Seznamte se, Joe Black.

Leonardo DiCaprio

Co k němu říct...prostě je to můj Jack Dawson. Nikdo lepší by se na jeho roli nenašel a s Rose mu to moc slušelo a ve filmu Chyť mě, když to dokážeš s Tomem Hanksem, to už ani nemám slov.

Richard Gere

Moc pěknej chlap a to už nepatří zrovna mezi nejmladší. Každopádně z každýho filmu v kterém hrál udělal film na který mi nejde zapomenout. Proroctví z temnot, Nevěrná...všechno skvělé filmy.

Brian Krause

Nejprve jsem ho poznala jak jinak než v Čarodějkách, ale nejlepší byl ještě jako hodně mladej v Návratu do modré laguny, moc hezkej film.

Orlando Bloom

V historických filmech naprosto zazářil, ale mě nejvíc ohromil v Pánovi prstenů. Jako Legolas byl rozkošnej.

Heath Ledger

Mohu jen říct, že to byl herec vysoké úrovně a vysokých kvalit...Příběh rytíře byl úžasný a mohu jen dodat. Budeš mi chybět.