Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (354)

plakát

Čapí dobrodružství (2016) 

Na druhé puštění to není, ale je to barevné, zábavné, celkem inteligentní humor a hýbe se to.

plakát

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat) (1972) 

Většinou se s Woody Allenem míjím a přesto se občas snažím přijít na to, co na něm ostatní mají. Tohle byla pro mě taková hrůza, že dlouho na nic dalšího nepřistoupím. Odpad nedávám jen kvůli tomu, že Woodymu prostě nerozumím. Opravdu se musí stavět do takhle trapných rolí a opravdu by z toho nemohl vykřesat něco lepšího? Tohleto je na úrovni humoru v šesté třídě... a to možná šesťáky urážím. Jediné, co se mi líbilo, byla Daisy a skvělý Gene Wilder, ostatní je Odpad.

plakát

Kung Fury (2015) 

Pro mě tedy ne, díky. Dokoukáno celých 20:26 minut.

plakát

The Legend of Barney Thomson (2015) 

Začátek otřesný, pomalý a nudný, nebýt toho, že jsem se těšila, až to Emma rozbalí, vypnu to. Vydržela jsem a nelituju. Od půlky to už vzalo spád a konec dobrý, všechno dobré.

plakát

Jsem matka (2019) 

Spousta otázek, nemají odpovědi. I tak to zanechalo velký dojem a je potřeba se na to vyspat. Klobouk dolů před Clarou, utáhla celý film v pohodě.

plakát

Plán útěku 3 (2019) 

Aneb jak se tatíci ještě zvedli ze židlí a šli nabouchat ošklivému klukovi jednoho z nich. Největší dojem na mě udělaly krásně vyvedené baletní fighty Max Zhanga. Musím se podívat na nějaký jeho další film.

plakát

Mr. Morgans letzte Liebe (2013) 

Jako by tam chyběla ještě jedna příběhová linka, která tomu všemu dá šťávu. Takhle je to sice vcelku uchopitelné, ale ke konci se nějak nebavíte. Vyjde to do ztracena. Škoda, herci byli dobří.

plakát

Nic než pravda (2016) 

Docela průšvih. Nevím, proč do toho Renée a Keanu vůbec šli, ovšem je fakt, že bez nich by to už bylo k uzoufání.

plakát

Tengo ganas de ti (2012) 

První díl se mi líbil víc, Byla tam jemnost, vášeň i tah na bránu, tady to bylo jen takové nanicovaté natahování, náhražka. Nicméně kdo neviděl první díl, bude spokojen.

Ovládací panel