Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta (2019) 

70% - komentář 20ti slovy: Tohle mělo být součástí seriálu...na samostatný film utahané, ikdyž kvalitní...ale jinak takové hezké a nostalgické zakončení seriálu a Pinkmana.

plakát

Elle (2016) 

35% - komentář 20ti slovy: O čem to bylo? Starší ženská + sex, podvádění, násilný sex ... a "všem" se to líbí. Prostě úchylky, bez romantiky a bez dramatu.

plakát

Eloise (2017) 

30% - komentář 20ti slovy: Scénář bez hlavy a paty! Dědictví, hledání úmrtního listu, náhodné setkání, retard, cestování časem, teta, mama, otec, strejda a děcko v krabici.

plakát

Elvis & Nixon (2016) 

55% - komentář 20ti slovy: Stejné jako, když někdo monotónně odvypráví vtip a někdo další z toho udělá neuvěřitelnou historku. Zábavně podané "obyčejné" setkání. Kevin Spacey úžasný!

plakát

Emoji ve filmu (2017) 

30% - komentář 20ti slovy: U animáku musí být vtip a pořádný scénář. Tady nebylo nic. Nuda, skoro až trapné a animace mi nesedla. Taková rádoby "IN" patlanina.

plakát

Enthiran (2010) 

60% - komentář 20ti slovy: Příběhově výborné, efekty zábavné, mentalita indů zvláštní, "stačí" přežít 100 minut keců a tančení a dostanete bizardní, akční transformers / terminátor nářez.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

40% - komentář 20ti slovy: Odvar po skvělé jedničce, chyběla mi ta "preciznost". Akce ušla, ale hlavní dějová linka k uspání...a vedlější, s černochem a dědou, zbytečná. +++ SPOILER 20ti slovy: Vražda v Bruselu + vražda kolegyně + "unos" černého mladíka. Za vším stojí bývalý kolega, který "zběhnul". Denzel všechny sejme a všechno dobře dopadne.

plakát

Esa z pralesa (2017) 

45% - komentář 20ti slovy: Průměrná pohádka s animací na lepší úrovni. Minimum "vtipných" vtipů a příběhově slabé. Něco jako "Kung-fu panda" v seriálovém podání. Zkouknuto - zapomenuto.

plakát

Escobar (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Kdybych neviděl Narcos a neměl přečtené pár informací, tak absolutně netuším o co šlo. Příběh letěl a nic nenavazovalo...prostě "chaos". Javier ale výborný. +++ SPOILER 20ti slovy: Hodně stručně a střihovitě shrnutý život Escobara. Od "podnikatele", politika a spasitele...po zločince, teroristu a narkobarona. Nakonec ho zabijou, že.

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

85% - komentář 20ti slovy: Viděno po 20ti letech a pořád to mělo to kouzlo jako v dětství, takže to o kvalitě vypovídá hodně. Za 20 let znovu :D