Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

𝟔𝟎% - 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐍𝐙𝐄 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲: Akční scény a vtípky povedené ... i zápletka ušla, ale moc se tlačilo. Někdy přehnané, místy trapné a po pátém "šokujícím" zvratu jsem přestával vnímat. ✱✱✱ 𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲:  Spisovatelka ve svých knihách nevědomky odkrývá tajemství špionáže. Ještě aby né, když je to bývalá "spící" agentka s amnézii, která to všechno prožila.

plakát

Tonda, Slávka a kouzelné světlo (2023) 

𝟔𝟎% - 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐍𝐙𝐄 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲: Pro děti moc dospělácké, pro dospělé moc dětské a příběhově takové ospalé. I když technická stránka je dokonalá a všechno vypadalo krásně. ✱✱✱ 𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲:  Svíticí kluk se skamarádí s "nebinární" holkou ... a baterkou objevují místní panelák, kterému "vládne" zlá temnota, kterou společně porazí ... během schůze nájemníků.

plakát

Božena (2021) (seriál) 

80% - komentář 20ti slovy: Sice občas zbytečně roztahané a někdy zase uspěchané...ale doprd*le...proč se netočí tak kvalitně všechny české filmy? Skvělé obsazení, kostýmy a lokace. +++ SPOILER 20ti slovy: Božena jako "feministická", protivná a "volnomyšlenkářská" běhna, která rozhazuje prachy a pak měsíc nemá co jíst...napíše několik povídek a pohádek a umře na raka.

plakát

Kukačky (2021) (seriál) 

𝟖𝟓% - 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐍𝐙𝐄 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲: No to čumím. Skvělé obsazení, silné téma, možná roztahané, ale zase dobře vykreslené jednotlivé příběhy a problémy. Víc takových českých seriálů! ✱✱✱ 𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲:  Rodinám zamění děti, hledá se řešení a na povrch vyplouvájí tajnosti. Nakonec za vše může rodinný příslušník s "dobrým úmyslem" a né ti na první pohled.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

75% - komentář 20ti slovy: Mazec! Zmrtvýchvstání z podělané původní verze. Kvantum nový informací, vyházení zbytečných kravin a vyladěnost. Mínusy: délka, formát 4:3, špatné CGI a až moc zpomalených záběrů. +++ SPOILER 20ti slovy: Batman dá dohromady partičku, která oživí supermana a společně jdou do Ruska sejmout démona, ničitelé planet. Ýzypýzy, jednoduché jak facka.

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

85% - komentář 20ti slovy: Pomalejší, ale každým dílem se zvedá zvědavost co z toho bude. Ideální počet epizod a ta poslední totální zvrat ve všem. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap se převtělí do ženské a pak do další, aby mohl prcat s jiným chlapem. Vše mezitím je mix dramatu a mysteriózní atmosféry.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

65% - komentář 20ti slovy: Klasika Borat, někdy je těžké rozeznat, co je nahrané a co doopravdy. Ale vtípky každopadně opět potrhlé a dementní, takže za mě dobrý. +++ SPOILER 20ti slovy: Borat je vyslán do Ameriky darovat pornoopici a svou dceru politikům. Ve skutečnosti je ale pacient nula, který roznesl koronavirus.

plakát

Bratrstvo pěti (2020) 

25% - komentář 20ti slovy: Doprd...154 minut?!? Zkrátit o hodinu, tak je to ničím zajimavý, ukecaný film o veteránech co chodí v džungli...ale...mělo by to jenom 94 minut! +++ SPOILER 20ti slovy: Černí veteráni, Vietnam, kostra kámoše, zakopané zlato, překupníci, střílení a kretenské prostřihy. Většina tam umře a černoši ukážou svou jednotu a sílu. Kravina.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

80% - komentář 20ti slovy: Bohužel "jenom" 80% ... hodnotím i formu a obsah dokumentu, né jenom krásné záběry zvířatek a přírody. Dokument? Poselství? Výstraha? ... Výkřik do tmy? ... Uvidíme za 100 let.

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

45% - komentář 20ti slovy: Vtipná parodie a plno narážek?...bohužel. Po dobré půlhodince přišla zákulisní nuda a "reklama" na Eurovision. Hvězdy za "Volcano Man", Rachel <3 a pár zábavných momentů.