Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Konečná (2018) 

25% - komentář 20ti slovy: Plánovat takovou složitou a dlouhátánskou "pomstu", jenom abych někomu vrazil hřebík do hlavy? Zhovadilý a tupý scénář! Nalákal mě pouze "Austin Powers".

plakát

Králíček Petr (2018) 

35% - komentář 20ti slovy: Pohádka nepohádka, vtipy bez vtipu, příběh bez příběhu. Prostě takové nijaké a postavově nesympatické. Hvězda navíc za kohouta, ptáčky a jelena.

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

60% - komentář 20ti slovy: Kvalitní zpracování, režie, obsazení a krásné huňaté zvířatka...ale...první půlka depresivní a celkově nemastné-neslané. Zachránila to "zábavnější" záverečná část. +++ SPOILER 20ti slovy: Kryštůfek vyroste, maká jako "obchoďák" a zanedbává rodinu. Objeví se Pů, zapomenou obchodí dokumenty, "ztratí" se dcera a všechno dobře dopadne.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

35% - komentář 20ti slovy: Stejná "úroveň" jako dvojka. Běhání sem a tam, nějáke žvásty a natahování prázdného děje. Spojit 2 a 3 díl v jeden, udělali by líp.

plakát

Lego DC Super hrdinové: Flash (2018) 

45% - komentář 20ti slovy: Připadalo mi to jako nějaká jedna natažená epizoda večerníčku, nebo ranního seriálu. Nebylo to špatné, ale ani nijak extra zábavné.

plakát

Like Father (2018) 

50% - komentář 20ti slovy: Lehce zapomenutelná, ale pohodová "komedie", kde nejde o vtip, ale o vztahy. Mám rád vyletní lodě a Kristen Bell, takže trošku nadhodnocuju. +++ SPOILER 20ti slovy: Zrušená svatba, workoholička a otec kterého neviděla od dětství. Spolu se ožerou, odjedou na výletní loď a utužujou vztahy. Nakonec jsou velcí kámoši.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

75% - komentář 20ti slovy: Myslím, že lepší jak první díl. Dějová linka z minulosti hezky všechno doplnila a tá z přítomnosti zpestřila. Obsazení, atmosféra a scénař na jedničku.

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

𝟕𝟎% - 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐍𝐙𝐄 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲: Pohodový a příjemně oddechový remake naruby s povedeným hereckým obsazením. Ale zároveň "strašidelné", když si uvědomím, že tací "podpantofláci" opravdu existují :D ✱✱✱ 𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑 𝟐𝟎𝐭𝐢 𝐬𝐥𝐨𝐯𝐲:  Bohatý namyšlenec ztratí paměť a skončí s falešnou rodinou v prosté domácnosti. Ikdyž na všechno příjde, tak mu rodina přirostla k srdci a vemou se. Jupíjéj

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

20% - komentář 20ti slovy: Strašně blbě a nezáživně natočené. Postavy a jejich příběhy byly "mdlé" a celek utahaný. Nevědět o co jde, tak nevím o co jde.

plakát

Máš ji! (2018) 

70% - komentář 20ti slovy: Originální nápad, to se musí nechat! Příjemná komedie s fajnovým obsazením. Škoda toho závěru, ale akční scény + ty zpomalené, byly parádní.