Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

15% - komentář 20ti slovy: Nevadí mi kecací film, ale musí být zábavný, poutavý, nebo nečím zajímavý. Pusťte si politickou debatu v telce...úplně stejné. +++ SPOILER 20ti slovy: Chlap s ženskou se potkají na letišti a kecají...kecají venku, kecají na svatbě, kecají v pokoji, kecají u prcání a potom taky kecají.

plakát

Sweet Country (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Drsná westernová doba s "podporou" černých otroků. Nebýt natáhnuté 15 minutové zápletky na 2 hodiny, přidat pár "zvratů" a napětí, tak je to dobrý film. +++ SPOILER 20ti slovy: Černoch v sebeobraně zabije bělocha a uteče. Je ale chycen, souzen a osvobozen. Při cestě z města ho ale "vidláci" stejně sejmou.

plakát

Jan Palach (2018) 

40% - komentář 20ti slovy: Dvě hodiny nudy s prázdnými prostřihy sem a tam. Čekal bych pohled více do hloubky. Posledních "deprimujících" 20 minut zakončeno opět do prázdna. +++ SPOILER 20ti slovy: Honzík chodí do školy, schází se s kámošema, chodí na brigády a občas stávkuje. Sere ho ale politika, tak se jde na václavák upálit.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

50% - komentář 20ti slovy: Dobré téma a herci, ale takové zmatené. Rasistické "drama" s "vtipem" bojujíci proti rasismu. Film si děla ze všeho "srandu" a na konec dá "teroristické" záběry. +++ SPOILER 20ti slovy: Černoch se vydává za bělocha, aby se dostal do KKK. Nastrčí za sebe bělocha, všichni z toho mají velkou srandu a překazí bombový útok.

plakát

Tísňové volání (2018) 

65% - komentář 20ti slovy: Super drama "o představivosti" v jedné místnosti s jednou postavou, ale přehráváno dvojnásobnou rychlostí, jinak bych to pomalé tempo nedal a hodnotil hůř. +++ SPOILER 20ti slovy: Unesená žena svým manželem, volá na tísňovou linku. Dispečer ale zjistí, že je labilní, zabila svého syna a manžel ji pouze odvedl z bytu.

plakát

Střídavá péče (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Dobré herecké výkony a silné téma natočené strašně nudou formou. Dlouhatánské prázdné záběry, 15 minutový úvodní proslov, dlouhé jízdy autem, zbytečná oslava...atd. +++ SPOILER 20ti slovy: Syn nechce trávit čas s otcem a exmanželka se ho bojí. Otec, na důkaz lásky, vtrhne s brokovnicí do jejich bytu a policajti ho seberou.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

65% - komentář 20ti slovy: Klasika Borat, někdy je těžké rozeznat, co je nahrané a co doopravdy. Ale vtípky každopadně opět potrhlé a dementní, takže za mě dobrý. +++ SPOILER 20ti slovy: Borat je vyslán do Ameriky darovat pornoopici a svou dceru politikům. Ve skutečnosti je ale pacient nula, který roznesl koronavirus.

plakát

2067 (2020) 

40% - komentář 20ti slovy: "Postapokalyptické" sci-fi, cestování časem, pěkný vizuál a trocha napětí...jenže...časové paradoxy divné, chování postav prkenné, ukecané a celková zápletka kostrbatá. +++ SPOILER 20ti slovy: Ethan má najít lék v budoucnosti...je to ale zástěrka, aby otevřel portál pro pár vyvolených. On s něma vysere a pošle jim stromy.

plakát

Pod vodou (2020) 

55% - komentář 20ti slovy: Klaustrofobie, pod vodou, tma a nehoda. Není kam utéct, mtrvoly, napětí a něco číhá venku. Svižný úvod ale bohužel neudržel tempo. +++ SPOILER 20ti slovy: Podmořská výzkumná stanice svými vrty probudí obrovské monstrum a jeho "dětičky". Pár přeživších bojuje o přežití a nakonec monstrum sebevražedně zabijou výbuchem.

plakát

The Owners (2020) 

40% - komentář 20ti slovy: Z věznitelů a násilníků se stanou vězni a oběti. Námět zajímavý, ale zpracovaní debilní, "tupé" myšlení postav a celková pointa a "šokující" závěr vařil z vody. +++ SPOILER 20ti slovy: Lupiči chtějí vykrást dům a "mučí" důchodce kvůli kombinaci k trezoru. Jenže důchodci jsou úchylové, všechny zabijou a v trezoru vězní unesené holčičky.