Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Absurdistán (2006) 

Dle mého názoru povedená komedie. Je zde pár trapných momentů, ale v celku jsem se slušně bavil. Velké plus je už jen fakt, že se příběh netočí kolem bandy teenagerů co se chtějí zbavit panictví, konečně také něco z jiného soudku. Luke Wilson se své role zhostil celkem důstojně a obstojně.

plakát

Afro Samurai (2007) (seriál) 

Naprosto ojedinělá podívaná, skvělý příběh, hudební doprovod.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil.

plakát

Achiwa Ssipak (2006) 

Jižní Korea...ehm, nedávno jsem tu u filmu Mirrors vyjadřoval svůj vztah k filmům z této země a musím říci, že tenhle film je vyjímka potvrzující pravidlo, je to úchylné, debilní, ale hrozně zábavné! Animace je perfektní, dokonce i příběh stojí za to. Za jedno z nejúchylnějších a nejorgiginálnějších anime, které jsem viděl dávám plný počet.

plakát

Akce nemluvně (2006) 

Opravdu hodně vydařený film, asi začínám stárnout nebo tak něco, ale je to jeden z Chanovo best filmů! Vyplatí se podívat, slušný příběh, děj, akce i vše ostatní.....

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

V podstatě se jedná o velice průměrnou kriminálku, nic víc. Čekáte-li určitou porci tajemna, nadpřirozenosti, koukněte se raději na některý díl ze seriálu.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Je to pro děti, je to ujetý, ale je to zatraceně roztomilý! A nebudu tenhle film zatracovat jen z principu, abych se náhodou neponížil před ostatními, že se mi něco takového líbilo.

plakát

Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem (1999) 

Relaxační příběh pro děti i dospělé, který svým příběhem neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. Krom písniček s otřesným českým dabingem najdeme standardní výchovné prvky pro děti - rozdělujte se s kamarády atd.

plakát

Ambiciózní blondýnka (2007) 

Zase předsudky...jo? Že se to může líbit jen teenagerským děvčátkům?....já nejsem ani teenager ani děvčátko a líbilo se mi to! Náhodou příjemný film, neurazí, nijak zvlášť nenadchne, ale pobaví a tím podle mě plní svůj účel. Vsadim se, že drtivé většině se to líbilo, ale jednoduše to kvůli svému egu apod. prostě nepřizná a bude dělat "machry". No co, každý má nějaký názor....Já bych to ohodnotil jako čistý průměr, ale abych filmu trochu pomohl, tak dávám 4.

plakát

Americká krása (1999) 

Naprosto dokonalý fílmový zázrak. Viděl jsem ho už asi tak 25x a pořád nemám dost! Herecké výkony jsou mistrovské, charaktery postav propilované, scénář dokonalý!