Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

District 9 (2009) 

Adept na cenu "film roku". Opravdový zážitek, který je důkazem toho, že se dá udělat výborný sci-fi snímek za poměrně málo peněz, kdo ví jakých triků a také toho, že netřeba ani větrem ošlehaného režiséra. Snad se dočkáme od talentovaného pana Blomkampa dalšího plnohodnotného pokračování...

plakát

Divočina (2006) 

že je to kopie Madagascaru...to nevadí, hlavní je, že jsem se bavil. Animace je opravdu propracovaná a poutavá, skvěle se na to kouká, naprostá oddychovka.

plakát

DOA: Na život a na smrt (2006) 

Tak tenhle film je opravdu naprostá kravina, v zásadě jen jakási reklama na hru, ale má několik plus - nenudí, hezky se na něho kouká (z několika hezkých důvodů) a efekty jsou (alespoň pro mne) opravdu dobře zmáknuté. Dobré souboje, slušná řežba.

plakát

Doktor Strange (2007) 

S anime od Marvelu se poslední dobou roztrhl pytel a je to dobře! Většinou se jedná o méně či více nápadité příběhy, které fanoušci komixu jistě ocení nejen na papíře, ale také v této filmové podobě. Doctor Strange patří k těm méně známým, má opravdu zajímavý příběh a dobré zpracování. Najdete v něm akci, myšlenku, poznání i poučení.

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Taková volovinka na jedno podívání. Nic víc, nic míň.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Průměrná podívaná, kterou si hned tak znovu nepustíte. Neurazí - nenadchne

plakát

Drákula (1979) 

Jak zde píše již několik lidí - porvé jsem viděl Draculu, kterého má na svědomí Coppola a to je trochu jiné kafe. Nic méně, není to není špatné.

plakát

Drift (2009) 

A´t žije deprese...tohle není ani film ani umění.

plakát

Duchařský příběh (1981) 

Napínavý a místy (hlavně díky hudebnímu doprovodu) děsivý příběh, ve kterém se parta mladých lidí dopustí nešťastného zločinu, vraždy, která je však pouhým začátkem nadcházejících událostí, jenž vyústí v noční můru a krutou pomstu o mnoho let později.....

plakát

Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007) 

Ajajajajaj. Čekal jsem rozhodně vc, ne o moc, ale přeci jen. Po většinu času snímek oplývá nudou a zase jen nudou a bohužel ani akční sekvence nejsou chytlavé. Ale Najde se pár světlých míst a je to přeci jen komixová adaptace, což je pro mě plus, dal bych tak 2.5 hvězdičky, ale přikloním se ke 3, tak hrozné to zase není.