Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Jonah Hex (2010) 

Tak nějak nechápu důvod, proč je snímek Jonah Hex zatracován a podhodnocován. Já osobně jsem se bavil, není to sice žádný mega trhák jako Avatar, ale rozhodně to stojí za podívání. Jestli u nás vyjde DVD, půjdu a zakoupím jej, protože tak alespoň trochu přispěju k tomu, že se snad budou i nadále točit podobné filmy s podobnou tematikou a ne pouze "přiblblá" dramata, kde si člověk řekne: "Hmmm, dobrý, to je na oskara, ale vidět už to znova nechci."

plakát

Saber (2009) 

Nejsem prase, prostě mi to káplo do noty :)

plakát

Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles Forever (2009) (TV film) 

I po tolika letech mě to prostě baví. Pamatuji si jak jsem sedával před televizní obrazovkou jako malé dítě, hltal každičkou vteřinu želváků, tehdy ještě v provedení secam, ale ani hrozný obraz a zvuk mi podívanou nerušil. Technika sice pokročila, ale želváci jsou prostě pořád "in", tento snímek je klasa.

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Docela příjemné pokračování pohádky nejen pro děti. Přidaná hodnota v podobě 3D znamená pro mě jednu hvězdičku v hodnocení navíc, sledovat tento film doma, je to opravdu jen průměr.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Slade to podle mě umí a to mi stačí. I když se jedná o film šitý na míru teenagerům, já mám prostě rád upírskou tematiku a ani fakt, že je to především pro "děti" nebo jak to říct, mi to prostě nezošklivý a nebudu film zatracovat jen kvůli nějakým předsudkům veřejnosti.

plakát

Parchanti (2010) 

Parádní oddychovka. Je tu podobnost s A-Teamem, ale co, srovnávat to nechci. Bavilo mě to a to je to jediný co mě zajímá. Dobrá akce, slušnej příběh, vtipné pasáže. Já jsem spokojenej.

plakát

Starší syn (2006) 

Neotřelé, originální, příjemná podívaná, nechápu tak malé hodnocení...

plakát

Souboj Titánů (2010) 

To je zase negativismu...je to blockbuster, je to remake, je to možná i připodobnění k nějaké hře či co já vím, ale ruku na srdce, kolik z vás by dalo větší hodnocení, kdyby se film nejmenoval SOUBOJ TITÁNŮ a tvůrci by jej popsali jen jako jiné pojetí již jednou zpracovaného tématu....

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Omletý příběh, outfit MTV atd....A CO MÁ BÝT? Kdo má z jakéhokoli hlediska zálibu v ninja filmech, tak si jistě přijde na své. Příběh je svojí konepcí naprosto ucházející, ono právě to "omleté" u těchto snímků funguje nejlépe a tak nějak to pasuje dohromady. Neumím si představit, že by se tato koncepce dala nějak výrazně pozměnit, pokud tedy nepatříte k divákům, co hledají ve filmech nějaké extra poselství, jsoucna či cosi podobného a to za každou cenu, třeba i u snímků, kde jde vyloženě jen o zábavu. Někdy prostě stačí vypnout mozek a nechat se unášet příběhem. Je více než nad slunce jasné, že je zde plno aspektů, které jsou přemrštěné, některé pasáže zacházejí až do sci-fi, dialogy nejsou také nijak extra "nadupané" (tím neříkám, že jsou špatné).....komu to ale vadí? Chci normální dobrej akčňák - dostanu ho, chci drama nebo hledat nějaký větší smysl apod. - raději se kouknu po jiném filmu.