Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Rallye smrti (2008) 

Jo, tak tohle mohu, mohu to dokonce vidět i několikrát, což se mi už hodně dlouho u žádného filmu nestalo. Přiměřená dávka akce, adrenalinu, prostě paráda. Film působí místy dojmem béčka - tím lépe!

plakát

Ruiny (2008) odpad!

Nezlobte se na mě, ale tohle je těžce o ho*nech! Mnohem raději bych se díval na další tupej horor pro teenagery než na tohle, vždyť se tu nic neděje, ale vůbec nic! Děj probíhá asi takto: Parta teenagerů vyleze na pyramidu, stojí na pyramidě, spustí se lanem dovnitř + tráva se zatřese a oni vylezou, stojí na pyramidě...asi tak po 30 minutách stále postávají na pyramidě, tráva "brutálně" útočí na nohy chlápka co spadnul do díry + uříznou mu nohy, stojí na pyramidě, jedna dívka dostane panický strach a zabije sebe i přítele, stojí na pyramidě, sedí na pyramidě, cizinci co nechtí aby se tráva rozšířila do okolí zastřelí jednoho z party, když se snaží odlákat pozornost od své dívky + dívka utíká, konec filmu. Tohle by s přehledem vystačilo na amaterský film o délce cca 15 minut.

plakát

Seznamte se s Davem (2008) 

Ale jo, tohle se dá pozřít, sice jen jednou, ale jako klasická rodinná komedie to postačí.

plakát

Speed Racer (2008) 

Po vizuální stránce senzace, tedy pominu-li občasnou nepřehlednost díky střihu. Příběh docela šikovně zpracovaný, člověk se nenudí, ale také to nebylo stoprocentní, chvílemi jsem si i říkal, že se tvůrci snaží tou vší pestrobarevností a parádou zastínit určité nedostatky. Shrnuto a podtrženo - výborný film, který mohl být ještě lepší.

plakát

Spirit (2008) 

Proč se tohle nikomu nelíbí??? Asi jsem divnej, ale smál jsem se skoro celý film. Samuel L. Jackson předvedl něco neskutečného a pohled na černocha v nacistické uniformě, který mluví německy, to je maso! Audiovizuálmí zpracování je naprostá špica a jako fanda komixů musím říci, že moje srdce zaplesalo radostí. Pokud to nebudete brát vážně, tak se pobavíte.

plakát

Star Wars: Klonové války (2008) 

Proč se to jen tolika lidem nelíbilo.....já se osobně dobře bavil. Je sice pravda, že je zde vidět snaha udělat snímek bližší i hodně mladému publiku, na druhou stranu, pokud tohle berete jen jakousi vsuvku či zpestření do serie Star Wars, zasmějete se, pobavíte a možná vás to i donutí znovu shlédnout některý hraný díl. Ze začátku mě trochu vadil styl animace, ale po čase jsem si zvykl. Příběh je dobrý a mladá padawanka mi nijak otravná nepřišla, můj názor.

plakát

Stmívání (2008) 

Možná budu za blbce, ale musim říct, že se mě Twilight hodně líbilo. Líbil se mi příběh, atmosféra, hudba i poměrně zajímavá kamera. Jsem rád za každý film, který se nějakým způsobem zabývá tematikou upírů a je mi jedno zda je to krvák či nikoli, hlavně to musí mít hlavu a patu. Zpracování příběhu je solidní, vůbec nelituji toho, že se jedná v zásadě tak o 80% romanťák, spíše naopak. Ještě, že to nedopadlo jako Blood and Chocolate!

plakát

Street Kings (2008) 

Vydařený přírůstek do rodiny krimi filmů. Film diponuje zajímavým příběhem, dobře vyváženou akcí a propracovaným scénářem. Pokud tedy máte rádi filmy typu hodný polda versus zlý polda, určitě se podívejte.

plakát

Suprhrdina (2008) 

Krom několika vtipných hlášek opravdu trapné a nudné. Ztráta času...