Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Jack a obři (2013) 

Tak já nevím, asi jsem blázen, ale tohle mělo hlavu, patu, mozek, dost možná i zadek. To už jsme fakticky tak daleko, že odsuzujeme každý film, který nemá...ehm jak to jen říci slušně....říkejme tomu filosofické jádro, něco na způsob "jsem intelektuál a hledám jsoucno, pozoruji hodinu film o vznášejícím se lejnu a hle, dávám pět hvězd, jelikož jsem prozřel a spatřil podstatu onoho ztvárnění lejna - ve skutečnosti je to totiž metafora na blablabla a blabla blibla blublu blabla bli, to tím chtěl autor říci (autor však sedí na židli a jen se směje: "tole jsem tím chtěl říci? Asi ano, no, tak dobrá, hahaha.".).... Kdepak lidi, důležité je bavit se a dát jen na vlastní pocit z filmu! Herci katastrofa? Žádný vtip ani děj? Za mě rozhodně pravý opak. Chemie mezi princeznou a Jackem fungovala, záporáci brilantní, král jak se patří. Triky v normálu....nevím co někteří čekají. A klidně mě ukamenujte.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Abych opodstatnil ty 4 hvězdy - Na komiksu G.I. Joe jsem vyrůstal, tenkrát to bylo něco jako svatý grál, kdo ho měl byl král :) Tenhle film je sice docela blbost, ale nostalgie je nostalgie, připodobnil bych to ke Streek Fighterovi s Van Dammem, taky blbost, ale kdo z naší generace hrál Street Fightera na videohrách od stánkařů, ten chápe...

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Celkově lehký nadprůměr, který umocňuje jedno obrovské plus.....prosím o fanfáru, taddadadá, NENÍ TO FANTASY PRO DĚTI, PG se nekoná! Jinak taková jednohubka, na kterou se podívám za pár měsíců klidně znovu, možná i vícekrát.

plakát

Bastardi (2010) 

Kolega Radek99 píše, že Tomáš Mangusek lže, na každém šprochu pravdy trochu, v tomto případě jen trochu, respektive nelže tak úplně. Jsem původně rovněž učitel a upřímně, studentů podobných těm ve snímku je až až, záleží na škole, ale i kraji ČR, rozhodně se nejedná o nějaký přestřelený výmysl. Vím o učilišti v ČR (nechci specifikovat), kde jeden z žáků upálil svého spolužáka, prakticky jen tak, ze zábavy, zde byla naštěstí policie prozíravá a ono "dítě" dostalo basu, tudíž ano, žáci podobní těm ve filmu existují i v naší malé zemičce. Snímek beru jako takové připomenutí si toho, že je třeba být v pozoru...Jinak je film natočený poměrně amatérsky, což však přidává na originalitě.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Při sledování jsem zjistil, že jsme skoro všichni stejní (myšlena mužská část populace), především v té části, kdy jeden z hrdinů telefonuje a druhý ho začne otravovat vším, co má po ruce. Film mě totiž připomněl, že jsme bez rozdílu věku a povolání věční puberťáci a není se vlastně zač stydět. Jako komedie naprosto splnil svůj účel a kdo se směje přiblblým vtípkům, nemůže dát méně než 4 hvězdy....

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Aby bylo jasno, ty 2 hvězdy pouze za to, že je mi líto osudu série Resident Evil. Nikdy nešlo o vyložené AAA filmy, ale tohle je celkem hrůza. Jednoznačně šlo tvůrcům jen o prachy, vycucat ze série rychle co jde a tradá...

plakát

Rebelka (2012) 

Pusťte si tuhle pohádku v době vánočních svátků, uvolněná atmosféra, pohoda, klídek, žádné vstávání do práce....bum, hodnocení stoupá :)

plakát

Total Recall (2012) 

Původně jsem váhal jestli 4 nebo 5 hvězd, ale vzhledem k tomu, jak má film nízké hodnocení, dávám 5. V dnešní době je dobrých sci-fi filmů jako máku (nepočítám ty na motivy Marvelu atd - pro mne jiná skupina), proto jsem z výsledku úplně nadšen, kdyby mě takhle nadchl Prometheus, to by bylo.....Jednoduše jsem hltal každou část filmu a i přes pár chyb si to užíval!

plakát

Chata v horách (2012) 

Zajímavý námět, škoda jen, že film nebyl o něco delší, mohlo by to pomoci rozvinout příběh. Jinak celkem sranda, brát to však vážně....byla by to slabota. Dle mého film těží z toho, že už se lepší horory prakticky netočí, jen bezmyšlenkové hnusárny alias mučení a trhání všeho možného s co nejvíce přiblíženou kamerou aby se divák náležitě vyzvracel. Celkově vzato dobrý snímek.

plakát

Temné stíny (2012) 

Pro mne okouzlující film....a to jsem se podle hodnocení tak bál, že jsem skoro ztratil zájem. Komu se líbí Burtonův styl, ten bude myslím nadšen. Pokud tento styl nemusíte, jednoduše se poohlédněte jinde a nechte Burtona Burtonem, jelikož až přijde den, kdy přestane natáčet, nebude tu již nikdo jiný, kdo by vyplodil něco podobného.