Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (195)

plakát

Mlčení (2016) 

Poutavý trailer, nudný začátek, pro mě né moc zajímavé téma, ale i tak jsem se v průběhu děje víc a víc soustředil na tento neskutečně kvalitní snímek. Mě jako ateistu by nenapadlo, že takové téma mě může takovýmto způsobem zaujmout a nepustit od obrazu zhruba od druhé poloviny. Všechno se to stupňovalo až z toho vyšel neskutečně silný závěr. I přes malé kritéria musím napálit mé plné hodnocení, tento film přepsal moji čsfd historii.

plakát

Prezidentský duel – finále (2018) (pořad) 

Debata na úrovni a jsem velmi rád, že jsme se jí dočkali. Že vidím, že na debaty na ČT a jejich nestranost se mohu spolehnout. Moderátorka mě také velmi překvapila, řekl bych že jako vítěz z této debaty vyšla právě ona. Za mě velké překvapení. No a jde vidět, že když Zemanovi nevychovanci nejsou v publiku tak toho stihnem probrat daleko více a má to nějakou úroveň. Oproti debatě na primě je tohle nebe. Palec nahorů :)t

plakát

Masaryk (2016) 

Je radost zase po dlouhé době vidět český film, který je kvalitní po všech stránkách. Člověku se pak vždy uleví, že česká filmografie ještě neumřela ( tedy alespoň mně ). Masaryk mě zaujal jak trailerem, hudbou, výbornými hereckými výkony ( hlavně Rodena), tak i svým dějem a zpracováním. Opravdu mě film velmi překvapil a nedovolil mě odtrhnout se od plátna po celou dobu snímku. 12 lvů podle mě zasloužených, protože v posledních letech jsem lepší český film neviděl a podlě mě zase dlouho neuvidím. Za mě má Ševčík velký palec nahoru!

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Nádhera! Souhlasím s některými komentujícími, že tři hodiny jsou málo, já bych jich snesl i pět, protože ten film se nese tak velmi poutavě, že ani čas nevnímáme. Výborný, strhující příběh o přátelství a mafii. V čele můj oblíbený, skvěly Robert De Niro, který je zde jako vždy bezchybný. A i ostatní herci hrají bezchybně a přesvědčivě tento příběh. Opravdu tohle musí vidět každý, kdo má k podobným dílům alespoň trochu nakročeno. Je to více než film. Na stejné úrovni jako kmotr, možná i o trochu lepší..

plakát

Big Lebowski (1998) 

Ve svém žánru absolutní topka. Vtipná záhada o pochcaném koberci, která má svůj velice zábavný příběh a konec. Suprové hlášky, herecké výkony, prostředí a celkově ta atmosféra je velmi pohodová, jako celý filmek. Takže zde není co řešit na tu dobu prostě bomba, škoda že takové filmy se už dnes netočí.

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Pokud hledáte seriál, který je dobrý po všech stránkách, tak jste zde opravdu na správném místě. Výborní herci, scénář, dialogy, akce, krásné ženy, prostředí atd.. Ano tohle všechno zde opravdu najdete a nudit se rozhodně nebudete!! Vyzdvihnul bych také hodně to, jak je tam ve všech směrech zachycená ta doba, staré auta, domy atd.. Těším se na další série a doufám, že seriál bude mít pořád tu stejně dobrou atmosféru.

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 2 (2014) (série) 

2. série je ještě více našlapaná a nabitá, než ta první.Super herecké výkony a hlavně ten bombovej závěr!!

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 1 (2013) (série) 

Novodobá mafiánka se rozjela ve velkém stylu.Zde mi opravdu skoro nic nechybí.Je to velmi atmosferické,napínavé a některé části jsou opravdu vynikající.Cillian Murphy společně s ostatními zde opravdu excelují ve svých rolích.Scénář se výborně vyvyjí v jednotlivých epizodách a konec opravdu stojí zato.Uvidíme jaké bude pokračování.1.série=97%

plakát

Rest: Čas hulit (2016) (hudební videoklip) 

Nejlepší klip o hulení,který znám.Výborná věc,kterou Restovski vypustil zní v mojích uších často.Moc často nehulím,ale każdý,kdo to někdy podpálil,tak tohle ocení ;)

plakát

Branky, body, vteřiny (1956) (pořad) 

Nejlepší sportovní zprávy na českých tv stanicích.Vždy rychle,dobře a aktuálně informují o sportovním dějství z celého světa.Také jsou zde lidi,kteří tomu rozumí a jde poznat,že text nemají naučenej vzpaměti,jako se to děje na nejmenovaných českých tv stanicích.Nemám co zde vytknout a pořad sleduji,takže hodnocení je jasné ;)