Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Příjemné překvapení. Sice jsem si myslel, že mi seriál nic nenabídne, když znám příběh, ale musím přiznat, že jsem to sjel téměř na jeden hlt. Jen mě totálně nebavilo neustálé bečení Avatara. Místy jsem si přál ať mu někdo pořádně naliská.

plakát

Údolí včel (1967) 

Nevím proč, ale vůbec mi tento film nesedl. Zmatek od začátku do konce.

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Upřímně. Seriál jsem si pustil, abych se vysmál tomu co zas vymysleli za s...ku. Karate Kid byl super, když mi bylo 11, ale nic světoborného pro dospěláka to nebylo. No a ono ejhle, vyklubal se z toho super oddychoví seroš, plný nostalgie a zápletek, který mě dokonce donutil zkouknout znovu Kida, Za mě od Stranger Things nejlepší seroš Netflixu.

plakát

Black Widow (2021) 

Takovou nudu jsem dlouho nezažil. Takový nepovedený mission impossible.

plakát

Volání divočiny (2020) 

Nedokoukal jsem. Digitální pes, který je chytřejší než lidi se mi prostě nezamlouvá. Mohl bych se na konci filmu dočkat, že se z psího pošťáka stane výherce v loterii, vezme si ho filmová herečka a bude provozovat cassina po celé americe a toho jsem se dočkat nechtěl.

plakát

Pavučina lži (2020) 

I když jsem se fakt snažil, tak jsem to nedokoukal. Říkám si, to dám, hoďka a půl to je pohoda. Jenže když jsem se v půli filmu přistihl, jak si zarytě čtu článek, že si Miloš z hradu zlomil ruku, tak jsem to vzdal. Jediné co mě na tom jakš takš bavilo byla Honor Kneafsey.

plakát

American Honey (2016) 

Film jsem zhlídl v telce, když jsem náhodou přepínal v noci programy. A velice ně nadchnul a překvapil. Zápletka tam žádná není, je to spíš taková podívaná jak se žije někomu někde jinde. Doporučuji všem, co mají rádi filmy, které trošku odbočují od jiných.

plakát

Špindl 2 (2019) 

Bože ti herci u mě tak neskutečně klesli. Vždyť přece musí vědět co budou točit za sračku, pokud si pustili první díl. Co je k tomu nutí jít hrát takový hovno. To si v ordinaci v růžovce nic nevydělají ? .....

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Bohužel já osobně jsem doplatil na vysoké očekávání z filmu a hodnocení tady a nakonec jsem byl trochu zklamaný. Vlastně ani nevím proč. Herecké výkony jsou na nejvyšší úrovni, má to příběh, šťávu, je to zábavné. Film všem doporučuji, určitě nikdo nebude litovat, že jej zhlédl.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Tak to bylo hodně slabé. Těšil jsem se na Arniho, ale film mě hodně zklamal. Děj jak kdyby si napsal desetiletý kluk, při čekání na autobus. Celý je to pořád dokola - Linda Hamilton, která je asi nejvíc jako terminátor pomáhá holčičímu Legolasovi chránit holčičího Froda. U mě to bylo na hranici dokoukání.