Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Předtucha

Předtucha (2007)

Linda Hanson (Sandra Bullock) má krásný dům, milujícího manžela a dvě skvělé dcery. Její život je perfektní až do dne, kdy dostane zdrcující zprávu, že její manžel Jim (Julian McMahon) zahynul při automobilové nehodě. Když se příštího rána probudí a uvidí Jima živého a zdravého, domnívá se, že to celé byl jen mrazivě živý sen. Brzy však zjišťuje, že se o sen nejednalo a její život se převrátí vzhůru nohama, když ji série neuvěřitelných náhod dovede ke zjištění, že její perfektní život nemusí být takový, jakým se jeví. Je zoufalá a aby zachránila rodinu a všechno, co s Jimem vybudovali, začíná zběsilý závod proti času a osudu.

Vlci

Vlci (2006)

Skinwalkers je akční horror o dvanáctiletém chlapci, který se náhle ocitnul v centru boje mezi dvěma válčícími skupinami vlkodlaků. Jedna skupina jej chrání, druhá se snaží ho zabít. A jeho matka musí zjistit, proč je její syn uprostřed tohoto konfliktu, dříve, než vyprší čas.

Zlověstné ticho

Zlověstné ticho (2007)

Thriller z dílny Jamese Wana a jeho týmu, kteří vytvořili mezinárodní hit "SAW". Novomanželé Jamie (Ryan Kwanten) a Lisa Ashenovi si založili nový život daleko od svého domova v Ravens Fair - ospalé, skoro zapomenuté tečky na mapě, kde je pozdě v noci slyšet podivné šeptání a vyprávějí se strašidelné historky z minulosti. Když je ale Lisa brutálně zavražděna, Jamie se váhavě vrací do Ravens Fair na pohřeb a odhodlává se rozluštit záhadu její smrti. Po návratu do rodného domu se smiřuje s nemocným otcem (Bob Gunton) a jeho novou mladou nevěstou (Amber Valletta) a začíná prozkoumávat město. Setkává se s legendou o Mary Shawové, slavné zavražděné břichomluvkyni, jejíž přítomnost stále vrhá stín na Ravens Fair. Veden podezřením, Jamie se ponořuje hlouběji do pátrání v krvavé minulosti města, kde brzo odkryje pravdu, stojící za prokletím, jež vzalo život Lise, a která hrozí vzít život i jemu.

Mé druhé já

Mé druhé já (2007)

Newyorská rozhlasová moderátorka Erica Bain (Jodie Foster) má skvělý život a snoubence, kterého miluje. Brutální útok však zanechá Ericu těžce zraněnou a snoubence mrtvého. Trauma z této tragédie, přes kterou se nedokáže přenést, ji dovede až k plížení se nočními ulicemi, sledování a napadání možných pachatelů. Její honba za spravedlností se dostává do pozornosti médií a veřejnost je zaujata jejími smělými činy. V patách je však Erice detektiv newyorské policie (Terrence Howard), který zoufale pátrá po pachateli těchto útoků, a ona se musí rozhodnout, zda její cesta za pomstou je opravdu správná, nebo zda se tím neřadí právě k těm, jež se snaží zastavit.

Reklama