Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (236)

plakát

Všichni svatí mafie (2021) 

Bohužel se Sopranos to má společného pramálo. Snímek nijak nenabízí nový pohled či nedoplňuje legendární seriál. Dej je zbytečně táhly a krom pár odkazů vlastně nezajímavý.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

JEDNA Z NEJHŮŘE NATOČENÝCH ČESKÝCH KOMEDIÍ Ač námět je už léta obecně znám, převedený blog moderního fotra na plátno nefunguje. Divný střih, velice brzy vyčerpaná nálož každodenních peripetií otcovské a převládající pocit, že se moc peněz na realizaci nesehnalo (laciné studiové interiéry). Špatně vpodstatě vše.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Snímek tancuje mezi bizarností a černým humorem. Do rytmu mu hraje celá plejáda Áčkových protagonistů. Ve výsledku spíše slepenec. ZDENZO 60%

plakát

Nikdo (2021) 

VYPLÝTVANÝ POTENCIÁL. Odenkirk je excelentní, bohužel co se týká scénáře, všechno už tu bylo v Johnu Wickovi, Equalizeru, Harry Brownovi...

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

HUNGER GAMES S KOREJSKÝM NÁDECHEM ŠÍLENOSTI

plakát

Beckett (2021) 

Washington dolaďuje herecký výkon z Teneta a i když scénář trošičku pokulhává, skvělá hudba, oprýskané prostředí Atén a situace do níž se dostala hlavní postava mi připomíná úchvatný Stoneův Midnight express. Nenechte se odradit nižším hodnocením, snímek stojí za to vidět, už kvůli artovému/independent movie nádechu. Ale pozor, nic pro mainstreamového popcorn diváka.

plakát

Kokainoví kovbojové: Králové Miami (2021) (seriál) 

Absolutní špička mezi Netflix dokumenty. Děj Vás vtáhne tak, že vpodstatě je jedno, že se jedná o dokument a Vy se díváte na některé fotky už po padesáté. Spousta zvratů a finále (doslova) alá Miami Vice!

plakát

Válka zítřka (2021) 

TÁHLÝ DĚJ, ALE NAPÍNAVÁ SCIFI Jasně, místy až moc velký cukrkandl a nelogičnosti, nicméně téměř dvě a půl hodiny napínavá oddechovka a čistič hlavy. Slušnej nářez, který buď budete mít rádi nebo nenávidět. Nic mezi tím. Já volím to první.

plakát

Sexy příšery (2021) (pořad) 

REALITY SHOW KDE HRAJÍ PRIM MASKY Skupina účastníků má problém s krásou. Jsou prý moc hezcí a mají už dost povrchních seznámení. Pomoci jim má schovat se na rande za masky (skutečně dobře propracované) a cca 3 minuty rozhovoru v každém kole... Nic víc, nic míň. Každý díl má naštěstí rychlé tempo ovšem jediné co stojí za vidění je právě práce maskérů. Ve světle všech TOO HOT TO HANDLE, CIRCLE, SEXY MÁMY, LOVE IS BLIND, REALIŤAČKY slušný průměr a děsná ztráta času.

plakát

Star Trek: Picard (2020) (seriál) 

1.série: až na těch posledních 30 vteřin parádní Star Trekovka.

Ovládací panel
3 body