Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (1 543)

plakát

Křížová cesta Šaolinem (1976) 

Skvostné akční scény, ale jinak průměrný kung-fu film s jednoduchou zápletkou a mlčenlivým, mladým Jackie Chánem. To nejlepší měl Jackie teprve před sebou.

plakát

New Police Story (2004) 

Pokračování překonávající své předchůdce, tentokrát zcela na vážno, s propracovanou zápletkou a s drsnou akcí. Poctivý thriller, kterému nechybí silná atmosféra, napínavost. A nad Jackieho kaskadérskými kousky zůstává, při uvědomění si jeho tehdejšího věku, rozum stát. Zaslouženě plné hodnocení a excelentní vyvrcholené série.

plakát

První rána (1996) 

Poněkus slabší příbuzný so série Police story, ale pořád slušný Chanovský akční film, kterému by neškodilo mírně přidat na tempu a trochu zapracovat na příběhu, jinak ale stále dobrá podívané. Spokojené 3,5*.

plakát

Police Story 3 (1992) 

I na potřetí se povedlo! Série si zachovává své typické znaky, vysokou kvalitu a dokonalou akrobacii Jackieho Chana, byť tentokrát se podstatně víc střílí než dřív.

plakát

Police Story 2 (1988) 

Výborné pokračování, které nejen že svému předchůdci nedělá ostudu, ale naopak se mu plně vyrovná, opět spousta skvělé akce, humorných momentů i dobře fungující příběh.

plakát

Police Story (1985) 

Legendární Hong Kongský thriller s trochou klasické komiky Jackieho Chana, který ho katapultoval mezi hvězdy. Vynikající akční scény s perfektní choreografií a neuvěřitelnými atletickými a kaskadérskými výkony Jackieho nemají konkurenci, klasický příběh skvěle zrežírovaný ve správném poměru napětí, akce i humoru. Akční klasika.

plakát

Ochránce spravedlnosti (1985) 

HK verze: Neúspěšný předchůdce Police story s průměrným zpracováním a s relativně malým množstvím bojových scén, které tentokrát nejsou na takové úrovni, jako právě v úspěšné Police story, natočené ještě týž rok.

plakát

Rodinné hříchy (2004) (TV film) 

Zajímavý námět, ze kterého se určitě dalo vytřískat víc. Z průměru vyniká pouze Kirstie Alley svým výborným výkonem.

plakát

Naši furianti (1983) (divadelní záznam) 

Skvělá divadelní inscenace plná vynikajících hereckých výkonů.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Stále skvělý Robert De Niro v krásném filmu s upřímným melancholickým příběhem plynoucím v poklidném tempu. Výborně natočený, bezchybně zahraný a hlavně příjemně civilně působící snímek. V kině vynikající zážitek.