Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Hashtag podvodnice (2022) 

Film byl místy dojemný, kdy se člověku chtělo brečet, ale to především z důvodu toho, že Vám je líto celé situace, hezky vystavěné scény v tomto duchu. Jinak Danni jako hlavní postava celkově nic moc, budila dojem naivní blbky, která je nesmírně hloupá. Její příběh není nijak motivován něčím vyšším, což je škoda, protože by to dodalo šmrnc filmu celkově. Každopádně nastavuje zrcadlo dnešní době a někteří by se z toho mohli poučit.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Nemohu dát plný počet hvězd, ale za mě je to nejlepší díl z této série, zatím. Konečně se vracíme ke starému dobrému světu čar a kouzel. Návrat do Bradavic! Hurá! Bohužel má tento díl i své stinné stránky. Grindewald připomínal spíše hodného strejdu, který se na cestu zla dal teprve nedávno. Smutné, že Grindewalda může nahradit téměř kdokoliv a nedivila bych se, kdyby ho v další díle hrál opět někdo jiný, ono by to v podstatě ani ničemu nevadilo. Co se tomuto dílu ale rozhodně nedá upřít jsou skvělé efekty!!! Každý souboj, i když, na mě moc krátký, jsem si nesmírně užila a chtěla víc! Až na přeplácaný konec kýčem a snahu o dojetí diváka (které ale nepřišlo) je toto nejpovedenější díl ♥️.

plakát

Tenet (2020) 

Špička. Ostatně jako každý Nolanův film. Vzhledem k preciznímu Počátku jsem čekala něco podobného. Miluji jeho tvorbu. Vše precizní. Podpořeno výbornou hudbou. Byla jsem v šoku, ze hudbu nedělal Zimmer...?! Ale vše dokonale podtrhla. Rozhodne je zapotřebí vidět víckrát, aby si divák dal vše pořádně do kupy. Za me výborný kus! Víc režisérů jako je NOLAN!

plakát

Rivalové (2013) 

Adrenalin, úspěch, neštěstí, láska. Niki Lauda a James Hunt, závodníci formule 1. Mám velmi ráda filmy podle skutečné události. Zvláště, když jsou i herci vybraní přímo dokonale. Naprosto stejné typy. Výkony herců byly úžasné. Hudba skvělá. Vše do sebe skvěle zapadlo. Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Slzy, smích, strach a dojetí.

plakát

První krok (2009) (seriál) 

Seriál První krok je pro mě domovem. Jelikož jsem studentkou na konzervatoři. Chápu, že některým lidem se to nemusí líbit, ale takhle to opravdu na konzervatořích či uměleckých školách probíhá. Pro mě naprosto špičkový seriál. A nejlepší na tom je, že jsem Veroniku Žilkovou viděla před 3-4 lety právě v tomto skvělém seriálu a nyní je na naší škole vedoucí hereckého oddělení. Nevěřili byste, jak věrohodné to je:).

plakát

Anna Karenina (2012) 

Anna Karenina je skvělým dílem ruského spisovatele Tolstoje. Ruské drama převedené na plátno, co se může stát? Nečekala jsem takto skvělé zpracování. Přechody scén, scénografie, kamera, kostýmy, režie a herecké výkony. Vše naprosto sedlo. Ráda bych opět vyzvedla úžasné herectví Keiry Knightley, která vládne celým filmem!

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

Pýcha a Předsudek je perfektní film, nádherně zpracovaný. Dílo Jane Austenové už v knižní podobě je naprosto úchvatné. Jane Austenová čerpala z vlastního života, to dodává celému jejímu dílu nádech reality. Toto filmové zpracování si zaslouží potlesk. Úžasný výkon herečky Keiry Knightley doplňuje úchvatný příběh. Možná je to tím, že jsem dívka, ale mě vkusné filmy plné romantiky nikdy neomrzí! Nehledě na dokonalou hudbu, která dodávala tajemno a podkreslila každou úžasnou chvíli mezi Darcym a Elizabeth. Doporučuju všem!!!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Velký Gatsby s představitelem Leonardem DiCapriem nezklamal. I přes až přehnanou scénografii je Velký Gatsby velmi úspěšný film. Jak to? Vytváří iluzi dokonalého světa. Podle literární předlohy mi přijde film naprosto báječný a velmi věrohodný. Jak jinak popsat Bohéma než jako Gatsbyho? Trochu extravagance nevadí.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Druhý díl Kick Ass byl o něco horší, než první díl. Tak to ovšem u druhých dílů bývá velmi často. Líbí se mi pravdivost toho, že nikdo nemá nějaké super schopnosti a všechno záleží na penězích a zbraních. Chvilkami mi to přijde spíše jako parodie na normální dobře natočený zabijácký film. Škoda. Velmi mě zklamal Jim Carrey, byl k nepoznání a spíše mi přišlo, jako kdyby ho hrál někdo úplně jiný, kdo se ho snaží parodovat.