Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Critters (1986) 

Skvěle zábavný horůrek, který moc černým humorem nešetří. Nejlepší díl série !!!

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Asi nejslabší díl série, ale i tak jde o skvělou podívanou mistra deprese Davida Finchera. Zvláště Prodloužená verze + uhrančivý OST ...

plakát

Vetřelec (1979) 

Když jsem ho viděl poprvé, prožil jsem pár bezesných nocí a myslím, že jsem nebyl sám, co ? :-) Skvělé vizuální efekty na tehdejší dobu. Je to tak 4*1/2, jelikož více miluju akci, hlášky a HLAVNĚ dravý feeling dvojky ....a tyto prvky tady jaksi schází.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Pro potencionálního diváka, který ještě tuto (šitu) neviděl ...nenechte se zmást zdejším hodnocením, dá se na to koukat ...(Magnusek přibral snad 50 kilo ...) A Krampola žeru v jakékoli podobě.

plakát

Kobra (1986) 

Úžasně nabušený a parádně slizký záporák Brian Thompson.

plakát

Vem si mou duši (2010) 

Vetšina se nudila, Já se naopak bavil, nečekal jsem od Cravena nějakou pecku typu Noční můry či Hory mají oči, přecejenom konkurence je v dnešní době více než obrovská ...ale, příběh ušel, neokoukané tváře rozjíždějí docela solidní podívanou, okořeněnou solidní porcí mordů všeho druhu a humor je také dost pestrý ...pod 3* nelze jít.

plakát

Šílenec (1981) 

Zajímavá vyvražďovačka, zajímavá i v tom, že zde umírají i postavy od kterých bych to nečekal ... a do třetice všeho " dobrého " zajímavé je, že se film nedočkal pokračování, ( nebyl bych proti ) jako další šílenosti z oné doby ...

plakát

Jako štvaná zvěř (1995) 

S každým dalším zhlédnutím se mi tento akční film líbí více a více ...asi už stárnu.

plakát

Vlci (1981) 

Škoda té přepálené stopáže, film se v určitých scénách neskutečně vleče, ani není tolik atmosférický, jak jsem od něj čekal ...a Albert Finney mne začal iritovat už od svého nástupu na scénu. I přesto všechno pod 3* nepůjdu. Mimochodem ...už je mi jasné, odkud čerpal James Horner " inspiraci " při tvorbě svého imho nejlepšího soundtracku ...jímž jsou Alieni.