Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Bazén (2005) (seriál) 

Další,z dnes již dlouhé řady bezcených televizních seriálu sponzorovaných našimi dvěma,na život a na smrt znepřátelenými veřejnopravkami(alespoň co se točení těchto braku týče),zoufalý a velmi utahaný děj bez jediné špetky humoru,propracovaných dialogů a napadité režie.Nezachrání to ani těch pár slavnějších jmen,jen za ně,ale opravdu pouze za ně davám jednu hvězdu,víc ani Ň i kdyby mě mučili.

plakát

Der Ferienarzt - Doktor na Tenerife (2005) (epizoda) odpad!

Obdivuhodná směska všech možných klišé okopírováná z jiných německých romantických filmů s provařeným dějem a tragickými hereckými výkony !

plakát

Dnes zemřeš! (2005) 

No ...když jsem pročítal zdejší komenty, čekal jsem nějakou opravdu špatnou variaci na akční film ...zaměřil jsem se hlavně na odpady, ale nebudu tak kritický jako jiní. Pominu-li pochybné herectví a tisíckrát omletý scénář, jedná se o celkem zdařilou jízdu. Dva body ...a to jen za to, že jsem viděl mnohem horší filmy, které se schovávaly za žánrem akční a také nesmíte zapomínat, že Seagalovi už dávno není dvacet, takže nějaké eskapády, které předváděl ve svých ranných dílech :) ...bych od něj už ani nečekal.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Slušné mystično čpí ze seriálu, leckdy povedené triky a vyobrazení monster.

plakát

Márnice (2005) 

Do odpadu tomuto rádoby hororu chybí skutečně jen malý krůček. V prvních cca 50 minutách se nic neděje ...a oceňil bych na nich snad jen zajímavou budovatelskou atmosféru, o dějových chybách se raději ani nebudu zmiňovat, stačí povědět, že je jich dost. Když se děj pohnul dopředu a začalo se konečně něco dít, byl skoro konec. V lekacích scénách jsem se (opravdu) smál ...a to je co říct, jelikož se snadno vyděsím i při pohledu na vlastní stín (bráno s nadsázkou). Film disponuje také extrémně přihlouplým příběhem, pouťovými triky a nepovedenými maskami (na rok 2005 jsem čekal něco víc). Téměř všem postavám chybí charisma a s žádnou nesplynete natolik, aby se vám v okamžiku její smrti sevřelo srdce. Proč tomu vůbec davám ten jeden bod ??? Protože jsem viděl už mnohem větší hardcore " výpotky ", které si říkají horor ...a proti nimž, je Mortuary veledílo. Velké zklamání od Toba Hoopera ...

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) odpad!

Tak tohle je opravdu síla, kdo neviděl neuvěří !!! Myslel jsem, že nic horšího mě už nemůže při sledování hororu potkat, ale byl jsem na omylu. Triky jsou opravdu příšerné a párkrát mě dokonce zvedly z křesla, nebo spíše povalili na zem, kde jsem se svíjel v opojných křečích a s výtlemem na obličeji. Herecký kolektiv je tady jen od toho, aby pronášel hloupé fráze a nechal se masakrovat, na nic více se nezmůžou a scénarista nejspíš musel být také pod vlivem těžkých sedativ. Chyby nebudu oni opakovat, jelikož to ostatní kolegové udělali za mne....stačí řící, že jsou k vidění prakticky od začátku až do konce. Btw...pobavily mě minutové vsuvky diskutujícího generála s majorem. Co říci na závěr...moje první setkání s Jimem Wynorskim dopadlo přesně jak jsem očekával a začínám si myslet, že se na CSFD Uwe Bollovi přece jen křivdí.

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Zombie měl udělat svou vlastní trilogii ...

plakát

Chvění 4: Začátek legendy (2004) 

Jednu za výdrž v točení ...a druhou za poslední záběr na Michaela Grosse ve filmu. "Jak málo stačí ke štěstí " 8-).

plakát

Nezkrotná Lucía (2004) (seriál) 

Nejsem tedy žádný zasloužilý divák telenovel, ale jeden bod za záporaky a jejich intriky, které jsem v žádné jiné telenovele zatím neviděl.

plakát

Poslední mise (2004) 

Stevene, je čas přemýšlet o důchodu ! Tohle měla být Tvoje poslední mise.