Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (258)

plakát

Stopař (2007) 

Kdybych neviděl dříve původní verzi, tak bych s velkou pravděpodobností přihodil třetí hvězdičku. Bohužel pro něj, Já jí viděl ...a tento remake nesahá originálu ani po kolena. Sean Bean je fajn (ač se do role " podle mého " ...moc nehodil) , ale pravým Johnem Ryderem už navždy zůstane výtečný Rutger Hauer, jehož chladnokrevně uhrančivé modré oči dokáží teprve navodit tu správnou vražednou atmosféru ...Zkrátka a dobře, tento " remake " je běžný, rutinní B thriller, jakých se v posledních letech točí mraky ...není na něm pranic vyjímečného ani atmosferického.

plakát

Přímý kontakt (2009) odpad!

Po delší době jsem si řekl, že bych se mohl podívat zase na nějakou "Lundgrenovku", jelikož jeho kousky jsem v posledních letech dost opomíjel. No, už podle mého očekávání to byla pěkná šílenost, ve které Dolph, i když už má na krku pět křížků, stále dokazuje, že na to má, ale v perlách v jakých hraje (nebo se o to alespoň snaží) akorát dokazuje, do jakých "céčkových" vod zabředl. Nemá smysl u tohohle filmu řešit scénář, ten je jen proprané prádlo podobných klenotů. Akce stíhá akci, což by nebylo na škodu, bohužel jí dost przní ultrašpatný střih, který nám bude několikrát ve filmu opakovat stejné scény. O chybách, o kterých se tady už jiní uživatelé zmíňili, se raději ani nebudu zmiňovat :-). Divím se, proč se ještě pořád takové filmy točí, kdo je financuje a co z toho má ??? Pro tuto c-perlu je hodnocení " odpad " milosrdenství ...a Já si zase dám s "Lundgrenovkama" na delší čas pokoj. Btw, Seagalova " Poslední noc " je proti tomuto kousku ještě koukatelný film ... !!!

plakát

Zamoření (2006) odpad!

Až neskutečně nudný horor bez špetky atmosféry či nějaké její gradace. Větší čeládku necharakterních a necharizmatických herců jsem už dlouho neviděl ...a s dialogy je to místy na hranici únosnosti (kdyby byly alespoň zábavné, když už musí být takhle špatné). Příběh, byť možná originální, ale servírovaný po lopatě a v béčkovém stylu působí jako žalostný výkřik do tmy, který se z hlavy vykouří tak rychle, že ani nebudete vědět jak ! Ale abych tady jenom neplival, dočkáme se trochu té krve, " milovníci " prostřelených hlav si příjdou na své a náznak nějakého toho tajemna je tady taky. Tohle už bych napodruhé pravděpodobně nezvládl !!!

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) 

Tak opět ...si rýpnu do zdejšího hodnocení, které opravdu není na místě. Nebudu se nějak dlouze rozepisovat, jelikož kritických komentů je zde už více než dost, ale... dočetl jsem se zde, že by to snad měl být jeden z nejlepších, či snad nejlepší horor roku 07. Kdepak, spíše bych film označil za jeden z nejhorších... Doporučuji si přečíst komentáře uživatelů: Cervenak, Marv, Cortesz a zdenny ..... jsou velmi pravdivé a bez váhání bych se pod ně podepsal. Zmínit musím neskutečně přehrávájící Asii Argento, (která je sice docela pěkná " kost ")..." údajně " děsivá scéna na posteli budiž toho důkazem. Prý velmi dobrý herecký výkon, dovolte, abych se hlasitě zasmál ! Také jsem se zde dočetl, že by to měl být závěr jakési trilogie, no ...k tomu snad jen dodám, někdy ve velmi vzdálené budoucnosti možná (až mne přejde vztek) omrknu. Pětihvězdičková hodnocení... (i od několika zdejších hororových " fajnšmekrů " mi nejde na rozum). Milovníkům hororů doporučuji vyhnout se tomuto paskvilovitému kousku obloukem ...

plakát

Moving Day (1936) 

Neskutečné, scéna s gumovým zvonem nemá chybu. Kačer Donald rulezz !!!

plakát

Závada Blair Witch (2000) (TV film) odpad!

Ještě se mi nestalo, abych "film" utnul už zhruba po dvaceti minutách ...a to už jsem viděl ledajaké výpotky. Bůh ví, že ne vždy souhlasím se zdejšími hodnoceními, ale tady tohle je více než na místě. Horký favorit na čelní místa topky !!!

plakát

Prokletí domu slunečnic (2007) 

Popravdě ?! Nebýt sem - tam vkusně použité atmosférické lekačky, tak bych šel s hodnocením ještě níž. Ono, duchařské horory (s kterými se btw v poslední době roztrhl pytel) ...nikdy nebyly můj šálek kafe a ani Kristin Stewart to nezachrání ...

plakát

Vlci (2006) 

Kromě dvou technicky slušně zvládnutých a dobře nasnímaných přestřelek ...a jedné zajímavé, taktéž velmi dobře nasnímané soulože, nenabízí tento horor nic zajímavého. Atmosféra u bodu mrazu ...Kde nic, tu nic ...

plakát

Nahota na prodej (1993) 

NESKUTEČNÝ film, u kterého jsem se KRÁLOVSKY pobavil !!!

plakát

Toxický mstitel 2 (1989) 

Hmmm ...tak tady je asi něco špatně !? Mrazí mne v zadech z toho, kolik zdejších kolegů se u tohoto paskvilu bavilo a Já samotný jsem se u sledování filmu ani jednou nezasmál a dokonce jsem měl několikeré nutkání ho vypnout. Tragikomické žvatlání o ničem, ještě umocněné nechutným přehráváním všech zůčastněných a navíc ta všudevtírající se nuda, tak tohle opravdu nezkousnu ani s patřičnou dávkou nadhledu, který doporučuju všem divákům, kteří se odhodlají si tuto rádoby Troma komedii pustit.