Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (644)

plakát

The Beekeeper (2024) 

Neserte strýčka Jasoně, nebo vám dá před držku. Asi takto by se dalo ve stručnosti popsat poselství tohoto filmu. Jo a taky tam dost chválí včely. Já nevím jak vy ostatní, ale já se bavil za ⭐⭐⭐ plus jedna za Jasoně.

plakát

Buchty po ránu (2023) (pořad) 

Kdyby se to jmenovalo Svrbí nás Buchty po ránu, mělo by to určitě větší sledovanost :-)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Neviděl jsem z toho ani minutu, když nepočítám tu reklamní masírku, která tomu předcházela, takže hodnotit nebudu. Nicméně nedá mi, abych se nepodělil o postřeh z rozhovoru s paní Smetanou, který jsem teď poslouchal, a kde se jí ptali, zda je připravená i na negativní reakce. A ona se skromností sobě vlastní odpověděla, že jí zajímají jen kritiky od zkušených herců a umělců. Tak paní Smetano tohle není Sedmá pečeť od Bergmana, tohle měl nebo má být seriál pro obyčejné lidi, tady by vás právě reakce těchto diváků zajímat měli. Pokud ne, proč jste do toho lezla?

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Srdce mi to trhá, ale víc jak dvě si to prostě nezaslouží. Celý průšvih začal už tím, že před pár lety vsadili tvůrci na toho blba Shia LaBeoufla čímž si podřízli větev na pokračování otec syn, které by se mohlo řídit heslem v běhu nechávejte starce vzadu, ale jejich zkušenosti si berte sebou. Ford by nemusel tolik běhat, ale  o to víc hláškovat.  Takže to tady nahradili jednou nesympatickou přemoudřelou kobylí hlavou a jakousi pubertální kopií mlaďase z Chrámu zkázy - oba na pěst a víc nesympatičtí, než záporáci.. Fašouni tentokrát nejsou roztomile neschopní, ale prostě zabijí každého, koho potkají - stejně to nestačí na to, aby byli víc na zabití než ta přemoudřelá, ošklivá blbka.  To se prostě k Indymu nehodí. Celému filmu chybí hravost, šibalství a nadhled. Mikkelsen je tady dosti nevyužitý, ale jeho vizáž sama o sobě docela stačí.  Tady se dosti často píše, že za "úspěchem" pokračování Star Wars a Indiana Jonese stojí jakási Kathleen Kennedy, která si prosazuje svůj ženský pohled na svět. Pokud je to pravda, tak bych fešandě doporučil, aby šla rychle doprdele, a pokud možno už nedělala vůbec nic, hlavně kolem filmů. V jejím případě nedoporučuji ani onen pověstný návrat k plotně, protože by podpálila kuchyň. Ani nevím, proč tomu vlastně dávám ty dvě hvězdy. Určitě kvůli Fordovi. A pak za snahu od Johna Rhys-Davise a Antonia Banderase, kteří si takové štěky a nevyužití svých postav prostě nezasloužili.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) odpad!

Tři zombíci a nekrofilní princezna. Hustý😂😂😂.

plakát

Mafia Mamma (2023) 

Nehorázná chujovina. Collette je děsná ježibaba tady navíc na zabití. Hodně lidí tady chválí její výkon, já tedy ne. Pokud by chtěla, aby jí někdo oklátil musela by na plastiku ale hlavně by se nesměla chovat jako totální kráva. Klady - Bellucci je sice děsná herečka, ale pořád silně prcatelná. Italština je opravdu krásný jazyk,. Prostředí - myšleno lokace super. Vypnul jsem cca po 30 minutách, ale za ty 3 věci tomu dám jednu hvězdu pravda s velkým sebezapřením.

plakát

Revír - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Když není komediální seriál vtipný, je to stejné,jako když secí stroj neseje.

plakát

Revír - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Dal jsem tomu ještě šanci, ale je to bída. Ta hvězda je za toho vlka, jednoznačně nejlepší postava celého dílu.

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) 

Ale spíš jen 1 a půl. Je to hodně dětské, hlavní herečka není zrovna ideál krásy a vůbec to je celé takové nedomrdlé.