Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (645)

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Je to takové barevné a místy dobrodružné a je tam jeden 4%. A taky je to pro rovnoprávnost. A tky je to hezky natočené. Ale celkově to není moc dobře poskládané. Je to asi spíš pro děti. Nebýt tak Dwayne, asi by to bylo za dvě, ale je to můj kůň ( ne neděkuj mi The Rocku, je to prostě tak) čili jednu přidám. A taky je tam krásná kočka. Ne Emily to jsem nemluvil o tobě :-). Jinak si myslím, že by se Cliff Burton asi dost divil. Pro neznalé - to byl jeden úžasný basák, který bohužel zahynul velmi mlád a proto je Metallica tam, kde je (to není pochvala). A Trujillo za to rozhodně nemůže.

plakát

Red Notice (2021) 

Zábavná jednohubka, občas zbytečně roztahaná. Samozřejmě nelze čekat intelektuální tsunami, ale jako pohádka pro dospělé dobrý. Spíš tedy za tři hvězdy, ale Rock je můj oblíbený týpek, takže přidám.

plakát

Kokoti na neděli (2021) (pořad) odpad!

Kdysi jsem četl paměti pana Sováka a on tam popisoval, že na začátku své kariéry zkusil vystoupit jako vypravěč. Dopadlo to prý katastrofálně, nikdo se nesmál, on blekotal trapnosti a vysvobodil ho pořadatel, který mu po nějakém čase údajně řekl: "Prosím tě jdi už do prdele." Z pana Sováka se po čase stal vypravěč pár exellance, takže bych nad slečnou ( paní ) hůl nelámal. Ale co se týče téhle trapárny, asi bych použil slova toho pořadatele.

plakát

Slunečná (2020) (seriál) odpad!

Slunečná je blbost skutečná😁😁😁

plakát

Ženská pomsta (2020) odpad!

Krucinál jak se ten Rapoš může uživit jako režisér?

plakát

Showtime (2020) (pořad) odpad!

Čekaje na Indiho jsem televizi pustil dříve, než jsem měl. Dobře mi tak. Nevím, zda je to formátem pořadu, nebo jsou naše modelky a herečky opravdu takové trubky, ale byla to fakt síla. Nikdy více.

plakát

Nejtemnější hodina (2017) 

Politiky nemám rád a moje heslo zní :"Pokud politik udělá něco špatně je potřeba ho kopnout do prdele, pokud náhodou udělá něco dobře je potřeba ho kopnout do prdele dvakrát, protože to měl udělat dřív a líp". Nicméně připouštím, že sem tam se najde politik, kterého bych asi do prdele nekopnul a Winston byl jedním z nich. Je to ovšem výjimka potvrzující výše uvedené pravidlo. Gary byl navíc v roli naprosto uvěřitelný až geniální. Za mě jasných 5*.