Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (182)

plakát

Eurotrip (2004) 

Úsměvné, místy spíše přehnané. Až jsem se divil, v jaká všechna hlavní města Evropy se ta naše milá Praha může proměnit (Kampa = Amsterodam, Anděl = Berlín, atd.). No a to Slovensko... Já být Slovák, tak už jsem celkem uraženej, protože podobně ukázal Slovensko mimo jiné film Hostel. No ale je to o to smutnější, že se ty scény ze Slovenska natáčely taky u nás, teda aspoň myslim..

plakát

Choking Hazard (2004) 

Mírně nadprůměrná parodie, ačkoli si nejsem úplně jistý, co že tam bylo vlastně parodováno? Horory nebo parodie na horory? Ale nasmál jsem se celkem dost. A navíc tam byla Dáda! A byla brilantní ;-)

plakát

Kauzy z Bostonu (2004) (seriál) 

Příšerně rychlý střih a pohyblivá kamera...

plakát

Když mi bylo poprvé dvacet (2004) 

takový ten příběh o nekrásné, ale zato inteligentní holce... ale je to zajímavě, živě natočené, je z toho cítit lidskost (ne jako z těch amerických filmů podobného typu)... a hraje k tomu krásnej "džezík" PS:nakonec najde svého prince ;-)

plakát

Kriminálka New York (2004) (seriál) 

Vždyť je to pořád to samý! Do kolika měst se tenhle seriál ještě přesune? Ale nutno říct, že pořád jde o kvalitní tvorbu.

plakát

Lékařské záhady (2004) (seriál) 

Akčně natočené...agentky a laborantky s těly modelek...vybavení jak v NASA...terminologie, která leze ušima...a dabing, kterému nevěřim.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Od začátku jsem si říkal, že to má být drama, a přitom tady ta ženská pořád vyhrává... a tak jsem čekal, kdy konečně něco přijde. A když to přišlo, byl jsem potěšen. Konečně po dlouhé době film, kde umře hlavní krdinka, tak to mám rád (a to se nepovažuji za úchyla). No a těch několik "dojemných" a mravoučných momentů (chování rodiny) Clintovi odpouštim.

plakát

Plochá jak prkno (2004) 

Dokument vyprávěný s nadhledem a humorem. Pohled žen, které jsou nad věcí a ze svého těla si nic nedělají. Navíc proloženo vtipnými animacemi. Pěkná práce!

plakát

Terminál (2004) 

Je to vtipné a nápadité. Nemusela by tam být taková love story, ale aspoň že to nemá přiblblý romantický happyend.