Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Ženy a život (2022) 

Dvě hvězdy za snahu..Mě tam asi úplně nejvíc vadí obsazení Koháka (ač ho mám ráda) do role zrádné samolibé hvězdy.. prostě mu to nevěřím. Je to dobrák od pohledu..:-) A jako přítele Burešové rozhodně taky ne - i když chápu, že silnější partnery by Přemek mohl těžko skousnout (To je totiž snad jediný důvod k obsazení, který mě napadá. No možná dva..v reálném životě by ji mohl možná přitahovat třeba tím, že je to celý její otec Lábus..:-D ) Richard už je coby hodný zamilovaný IT uvěřitelnější. Pár úsměvných hlášek vypočítaných na efekt.

plakát

Příběh Popelky (2021) 

Nelíbilo. Hromadné muzikálové scény mi připadali hrozně chaotický..a to mám muzikály ráda...Dva body dávám za písničky, sympatickou ústřední dvojici, macechu, třpytivé trikové proměny a pár scén jako byl běh po louce apod. Transsexuál místo víly? No..už jen čekám, kdy provdají Popelku za princeznu, místo za prince..:-/

plakát

Láska v čase korony - Lidská práva (2020) (epizoda) 

Tohle mě fakt baví..:-D A těsím se na pokračování. Líbí se mi absurdnost i aktuálnost situací. Vztahová rovina senior vs.teenager, o kterou sice ani jeden nestál, ale chtě nechtě se laskavost a ohled vykřesává i tam kde netušili že ho v sobě mají..:-) Manželé, kteří vyhrocenou situaci chtě nechtě musí řešit komunikací a spolu, místo aby od toho zdrhli..Včetně výborných hereckých výkonů..A navíc je to i vtipný :-)))

plakát

Einsteinovy záhady (2015) (seriál) 

Hrozně se mi líbí úvodní melodie :-) Charismatický a praštěný Tom, slušné zápletky. Jsem zvědavá, jak se role zhostí náš Vojta Kotek :-)

plakát

Strážmistr Topinka - Zločin v ordinaci (2019) (epizoda) 

Musím říct, že seriál se mi líbí i pobaví. Těším se na další díly. Humor tu vychází s urputné snahy našeho seriálového hrdiny o maximální nasazení :-) Bez zbytečných šaškáren za každou cenu. Baví mě i vedlejší role skřítků pomocníčků..(maminka, sestřička, přítelkyně pošťačka a spol..) Komisař Majer, kůň, Bartoška i česko-slovenské pošťuchování..:-) Milé, oddechové.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Já se vůbec nemohla soustředit a celej film musela myslet na to, že Kylo Ren je celej Honza Kraus zamlada..:-D :-D :-D

plakát

Rex - Smrtiace medvedíky (2017) (epizoda) 

Nereálné..,ale tááák miloučké..:-) Takže Rexíkovi prostě dál držím tlapky, tak jako jsem je držela i Šarykovi a vždycky mě prostě bude bavit se na něj dívat..;-) Juraj B. se role zhošťuje se ctí..a má moje sympatie...Jeho dva sekundanti jsou žel ještě méně uvěřitelní než schopnosti Rexe..

plakát

Na krok od nebe (2011) (seriál) 

Seriál mě chytil... Nádherné prostředí.Chata Pietra je můj snový ideál...:-) Sympatičtí herci, na které se hezky dívá. Elegantní koník.Terencovi role sedla...a klobouk dolů v jaké je fyzické kondičce v tomhle věku.Vincenzo (Enrico Ianniello) funguje jako vtipný protipól vážného a ideálního Pietra :-) A k tomu krimi zápletka v každém díle - co víc si na pohodové večery přát..:-) Jo..a hodně vtipná mi přijde i skrytě neskrytá reklama na místní jablka s modrou značkou...:-D

plakát

Sejmi prezidenta (2014) 

Mělo to být zařazené do kategorie filmu pro mladé.., pak by v tom nikdo nehledat příliž věrohodnosti, a nevadila by tomu ta nadsázka. Vlk by se nažral a koza by zůstala celá..:-) Ale koukat se na to dalo, hudba pěkná a závěrečná fotografie na skalce byla suprová :-D

Ovládací panel