Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (85)

plakát

O mé rodině a jiných mrtvolách (2011) (seriál) odpad!

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných, ovšem v tradiční kvalitě nových českých seriálů...

plakát

Buldoci a třešně (1981) 

Trapná komedie s hodně českými hereckými hvězdami té doby, kterým šlo akorát podle mého názoru dostat se a natáčet na Západě.

plakát

Trucky na ledě (2007) (pořad) 

Po shlédnutí 1 dílu si člověk řekne paráda, hodně zajímavé, jenže v dalších dílech už nás autoři místo zajímavůstek tohohle unikátu krmí vztahy mezi řidiči a dalšími zbytečnostmi, čili po shlédnutí celé řady už si ale člověk řekne pouze průměr, hodnocení 50 %.

plakát

Chůva v akci (2010) 

Takhle nepovedený film s Jackie Chanem jsem už dlouho neviděl, laciné a nepovedené triky a námět, dost mě tento film zklamal, hodnocení 35%.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Ačkoliv se mi tento seriál ze začátku velmi líbil, pilotní díl byl přímo skvělý, tak jsem musel postupem času dojít ke změně hodnocení, a to bohužel z důvodu "změknutí" seriálu, po asi 10ti dílech pro mě seriál ztratil kouzlo, které nabízel, a to díky odlišnému stylu hlavní postavy.

plakát

Stalo se (2008) 

Docela až s napětím jsem očekával nějaký zajímavý konec, a ono nic, takhle zpackaný thriller už jsme dlouho neviděl, pro mě zbytečná ztráta času.

plakát

Veľký rešpekt (2008) 

Docela povedená amatérská a zábavná práce, hodnocení 55%.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Pokud si někdo myslí, že Jim Carrey je jen komediální herec, v tomhle filmu se mu dostane to, že umí zahrát jakoukoli roli perfektně, stejně jako je perfektní a vyjímečný tento film pro mě. Který film začíná běžícími titulky s herci jako na konci každého filmu a stojí u něj hlavní postava říkající, že tento film je nezajímavý vůbec se mu nelíbí. Pro mě prostě neskutečná podívaná.

plakát

Velmi nebezpečné známosti 3 (2004) 

Pro mě horší než dvojka, vytratily se hlášky, které ve dvojce aspoň nějáké byly, nahota tam sice je, ale méně než ve dvojce a příběh ten je v celé ''triogii'' stejný, hodnocení 40%.

plakát

Volání mrtvých (2003) (seriál) 

Seriál se sexy hlavní postavou, sice originální ale po 2 dílech už takový nezajímavý, hodnocení 60%.