Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

This Is Paris (2020) 

Nikdy jsem se o takhle známé osobnosti asi nezmýlil víc, jako tady u Paris. Nijak nesleduji světový showbussiness, ale samožřejně vím, kdo je Paris Hilton. Asi jako každý .. ale nikdy by mě nenapadlo, že to celé je hrané a to, že sama o sobě je dost inteligentní atp. Pokud by někoho zajimalo víc o těch výchovných táborech, v kterých byla, můžete se podívat na film "Výchovný tábor" - Doporučuji.

plakát

Americká vražda: Rodina od vedle (2020) 

,,Autentické a bezprostřední záběry" - Udivuje mě, kolik toho člověk může o sobě a své rodině dát na facebook. Pochopil bych, kdyby jste tam měli jen rodinu atp, ale na ,,autentických záběrech" jde vidět, že některe příspěvky mají xxx liku atp. Třeba příbuzní dali všechny fotky veřejně až po jejich smrti, ale i tak ... Takovýhle složky, alba a videa by měly být někde jen pro rodinu a ne to dávat na facebook. Film sám o sobě nejde hodnotit, protože tam neni co hodnotit ... max tak sestřih a ten byl v pohodě. Nejhorší je to, když si pustíte ten film a už víte, kdo to udělal .. jak se ten člověk přetvařuje atp .. fakt hrůza .. Jde z toho strach. RIP Wattsons

plakát

Prokletá (2020) (seriál) 

Fakt výsměch :D :D Očividně namalované herečky ... ČERNEJ Král Artuš ? Fakt vtip :D Přes 1. díl už jsem se nedostal.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) odpad!

Větší sračku jsem ještě NIKDY neviděl ! RIP 300kč.- za kino a RIP ten čas, který jsem tomu dal -_-

plakát

Do neznáma (2016) 

Obrovské zklamaní .. Absolutně nechápu to, že měl přistát na Marsu a lítal tam okolo nějakých galaxiích? ani tu 1 hvězdičku si to nezaslouží.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Výborný film, ale já osobně jsem na něj nevydržel koukat v kuse. Koukal jsem na něj na 2x. vždy 1,5h, ale i tak super film :)

plakát

Underworld (2003) 

Nechápu, jak někdo může tento film, komentovat negativně. Podle mě naprostá pecka. Sice jsem ho viděla až teď, ale stálo to za to.. Spolu s dvojkou patří mezi mé oblíbené filmy, jsem zvědav jak dopadne pětka :)

plakát

Tropická bouře (2008) 

Dost dobrá komedie :D za celej film jsem se nepřestal smát.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Naprosto MEGA film ! Lepší konec jsem už ani nemohl čekat. Zaujal mne už trailer na tento film, ale že to dopadne takhle dobře, to jsem vážně nečekal. Doporučuji!

plakát

Interstellar (2014) 

Sakra dobrej film ! Ani nevím, jakým slovem tento film popsat. Vesmír, budoucnost, nasa, rodina .. Prostě všechno v jednom filmu. Začátek byl trochu unavující, ale ten konec stál za to ! Měl jsem co dělat, abych se u konce nerozbrečel, jen jsem trochu nepochopil úplně poslední sekundy filmu, kdy ta žena byla na nějaké planetě, nepochopil jsem, jestli byla na planetě Zemi, nebo na té "planetě" kde byl zrovna on .. Prostě nevím :) Ale jinak fakt hodně mega film, doporučuji !