Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Lupin - 6. kapitola (2021) (epizoda) 

Pozor Spoilers Bohužel musím říct, že první díl nové sezóny se vůbec nepovedl. Herecké výkony se mi zdály výrazně slabší; v dílu bylo spoustu nelogických nebo divných situací. Vůbec celá ta situace s pronásledováním syna v BMW - úplně náhodou jeli do stejného města, i když nevěděli, kam pojede; úplně náhodou zastavili na stejném náměstíčku, kde zastavil pronásledovaný, ale nevšimli si onoho BMW, i když bylo kousek vedle; při honičce, kde byl Lupin od BMW cca 300 metrů najednou BMW záhadně zmizí, i když se z cesty, kam BMW odbočilo, se prášilo jak za stádem buvolů - toho by si určitě Lupin nevšiml, když byl na onom úseku za pár vteřin..  Vůbec mi přišlo, že časově ty události moc nesedí + ta rvačka v baráku působila totálně uměle, že jsem jim to prostě nevěřil. No a k end scéně, kdy se onen zloduch (vypadlo mi jméno - Leonard?) pokusí zaživa upálit kluka v autě... to jako vážně? Taková scéna mi sedí spíš do seriálu jako Fauda (Izrael vs Palestina).. a hlavně k tomu neměl ani moc důvod? Divný...   S bídou 2 hvězdy. Doufám, že další díl bude lepší.

plakát

Vetřelci (1986) 

Dnešní optikou bych hodnotil hvězdy 4 - pokud ale vezmu v potaz rok natočení, tak si tahle pecka určitě zaslouží počet hvězd 5. Na tu dobu neskutečný film, který slušně obstojí i dnes proti filmům, které mají rozpočty pohybující se úplně někde jinde.

plakát

Frontline (1983) (seriál) 

Viděn díl Saudi Arabia Uncovered - doporučuji. Je smutné, jak je Západ ochotný pro ropu zaprodat lidská práva... Válčíme v zemích jako je Sýrie, Libie, Irák, (dle některých států by bylo nejlepší zničit Irán), ale Saudská Arábie, která je na tom z hlediska lidských práv, náboženství a režimu možná daleko hůře, než leckteré okolní státy, se opírá o bilionové obchody se západem a těší se obrovské podpoře.