Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Dablér (2006) 

Smála jsem se od začátku do konce, takže nemůžu dát jinak než 5 hvězdiček. Nemám ráda uhozené americké komedie, zato tahle francouzská komedie, s poměrně jednoduchým dějem, byla přesně pro mě. Nejvíc se mi líbíly scény s Levasseurem a jeho nevěřícným spolubydlícím. A boj Pignona s jeho ženou byl taky dokonalý, závěsy atd. :-)

plakát

Kletba zlatého květu (2006) 

Pro mě trochu překvapivě nižší hodnocení tohoto filmu, ale mě se kromě té úžasné barevnosti opravdu líbil úplně stejně i samotný děj. Bylo to zábavné, napínavé. Intriky v královské rodině mám ráda. Kupodivu jsem celou dobu fandila císařovně. Bylo to asi proto, že v první části filmu na sebe strhla veškerou mou pozornost, a to tím, že hrála naprosto bravurně, a navíc je prostě nádherná! Druhá půlka filmu na mě byla zase až moc akční, ale vše směřovalo k pěknému, i když hodně drsnému závěru.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Občas na to koukám jen proto, že to dávají chytře v čase večeře. :-) Nevím, že to některé lidi tak irituje. Je to jen ubohá každodenní krátká reality show, která ničím neublíží. Není to ani o vaření, ani o stolování či o čemkoliv jiném. Jen tam partička lidí ulítlých na jídlo soutěží o prachy, pomocí všelijakých intrik a výmyslů, jak někoho shodit či pomluvit jeho jídlo. Taky nechápu, proč se někdy za každou cenu nutí do "dělání zábavy pro hosty" a někdy to tam vůbec není.

plakát

Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (2009) (TV film) 

Poklidné romantické drama bez hlubší zápletky. Mně se ale to prostředí německého venkova opravdu líbilo. Děj byl sice zřejmý hned od začátku, ale tak už tomu bývá u filmů, které jsou mj. o svatbě. Mladí herci byli vcelku sympatičtí, jejich role byly docela reálné.

plakát

Vějíř lady Windermerové (2004) 

Krásný, romantický film, kterému nemám co vytknout, ba naopak, samá chvála! Výborné dialogy, intriky a pomluvy, které se odehrávají na jednom malém italském pobřeží. Konečná zápletka filmu mě mile překvapila, jelikož neznám knižní předlohu. Helen Hunt byla vynikající (mám pro ni prostě slabost), :-) a Scarlett zvládla svou lehce protivnou roli taky výborně. Nutno říct, že to byl film přesně dle mého gusta, a jen škoda, že takových není víc!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Fajn seriálek na relax a zlepšení nálady. Když teda pominu ty poslední sezóny, kde se vše začalo pěkně kazit.. Je mi ale líto za ně sebrat víc než jednu hvězdu. Třeba i proto, že HIMYM jsou pro mě o dost lepší než Přátelé. Mé mírné nesympatie k Tedovi naštěstí nepřevažují nad zbývající čtveřicí, z níž naprosto vede Barney. Mám ráda ty jeho gesta!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Nejnapínavější seriál, u kterého se mi při každém díle doslova tajil dech. Ano, šlo to s každou sérií o stupeň dolů, ale to mě zatím nepřimělo ke snižení hodnocení, protože tak je tomu u každého serálu. A tenhle si mou sledovanost rozhodně udržel až do konce. I když seriál v průběhu času velmi měnil svou hlavní myšlenku, po čem, že teda všichni jdou, o co jim jde? Nejoblíbenější postavou byl určitě Mahone. :-)