Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (424)

plakát

Temná věž (2017) 

Když budu stručný, dá se to, McConaughey super. S knihami to má společného fakt málo, což je mi líto, ale dá se to pochopit. Jedno shlédnutí stačí.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Super pecka po všech stránkách.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Je to dobrý, je to vážně dobrý! Trvalo mi dlouho se k Artušovi dostat, ale jsem moc spokojený. Film má parádní tempo a je zábavný, hudba baví, Beckhamovo cameo super :-) Jude Law je navíc jako záporák boží.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

No, k filmu jsem se dostal v době, kdy na informace o úspěchu Mizerů navždy padá prach webových archivů, tudíž jsem tak nějak věděl, do čeho jdu. Takže solidní akční film, užil jsem si ho, chemie Smith & Lawrence je prostě boží. Finální akční sekvence mohla být na můj vkus trošku komornější, ale budiž. Ve druhém i třetím filmu jsou vidět peníze (myslím tím, že nejde o levnou produkci), ale jednička u mě zůstává stále nejlepší. Bad Boys for Life!

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Tři hvězdičky jsou pro Star Wars strašně smutné, horší je, že jsem váhal nad dvěma. Problém mám s příběhem, protože Star Wars mám rád. To, jakým směrem se vydala linie o původu Rey, mi přišlo prostě umělé, nesedí mi to tam a o to více jsem pak trpěl při finále. Není to nekoukatelný, ale není to osobní, necítil jsem žádnou osobní zaangažovanost v osudech postav na plátně. Potěšila mě snad až poslední scéna, ta na Tatooine, protože tam jsem poprvé (bohužel až tam) procitl. Obrovské zklamání.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jde o kvalitní filmařské řemeslo, na které se rád znovu podívám, a nevadí mi, že se opakují věci, které fungovaly. Zřejmě bych se normálně přiklonil na čtyři hvězdičky, ALE... jde o znovuotevření mého oblíbeného universa, síla se opět probouzí a já ten bonus čtvrté hvězdičky rád dám.

plakát

Interview (2014) 

Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, ač nejde o žádný chytrý humor, který mám raději. Potěší fanoušky Katy Perry, příliš nepotěší fandy Severní Korei.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

V zásadě ne špatné, ale od druhé poloviny (no, asi dřív, protože film je dlouhý jak přerostlá anakonda) jsem se těšil na titulky. Platí to, co u předchozího dílu - jsou tam dobré nápady, ale výsledek mě nezaujal natolik, abych uvažoval o opakovaném promítání....

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Skvělá myšlenka, ale dle mého dost nedotažená.

plakát

Diktátor (2012) 

Musím vychválit scénu z vrtulníku, kterou jsem si musel pustit opakovaně, ale celkově to zase takové terno není - film místy dobře pobaví, ale dějová linie nezaujme. Na opakované shlédnutí to rozhodně není.

Ovládací panel
8 bodů