Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (424)

plakát

Rivalové (2013) 

Pecka, doposud nejlepší letošní film (2013).

plakát

Světová válka Z (2013) 

Mhouřil jsem nad některými pasážemi oka a na rtech se mi objevoval rozpačitý úsměv, ale stejně jsem tomu Braďákovi fandil. Účel film splnil, protože o filosofování tady stejně nešlo.

plakát

Povinnost a čest (2012) 

Zajímavá je pouze akce, ta je v prima provedení a působí to realisticky a uvěřitelně. Bohužel po herecké stránce to už taková sláva není, navíc hlavní postavy se mi vůbec nedostaly pod kůži, a proto ani závěrečná hra na city příliš nezafungovala.

plakát

Prometheus (2012) 

Musím se přiznat, že se mi to hodně dlouho zatraceně hodně líbilo, ale po poslední čtvrthodince se mi na jazyk podbízelo pouze a jen WTF... Nějak jsem nepobral, co tím chtěl autor říct, zůstalo hodně nezodpovězených otázek a pocit spokojenosti vystřídala rozmrzelost a zklamání. Po vizuální stránce super, to je bez debat. Atmosféra také skvělá a odkazy na vetřelce jak by smet. Budu vyhlížet Director's cut a doufat, že uvidím těch 40 minut, které nám do kina nedali.

plakát

Barbar Conan (2011) 

To, čeho jsem se bál, se stalo skutečností. Naprosto zbytečný remake. Ten na rychlo ukvašený závěr navíc podlomil nohy celkem přijatelnému rozjezdu (patrně nejvíc jsem se bavil, když byl Conan ještě kluk). Slabší 3*

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Tak tento Avenger mě příliš neoslovil, dokoukal jsem to nadvakrát. Koukat se na to dalo, ale nevtáhlo mě to tolik do děje, abych příběh prožíval.

plakát

Šmoulové (2011) 

Vzhledem k nastaveným očekáváním jsem nebyl pohoršen. Přesto jde o zbytečný film.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Lepší tři hvězdičky. Ústřední dvojici to celkem sluší, nenudil jsem se a i závěr nebyl až tak "jako vždycky".

plakát

Sloužit Sáře (2002) 

Viděl jsem to v televizi, kam to také patří, čímž to ovšem nechci nikterak hanit. Film určitě nijak neurazí, ale podruhé se dívat netoužím.