Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (48)

plakát

Anna Karenina (2012) 

Dvě hvězdičky za Keiru Knightley.

plakát

Anthropoid (2016) 

Perfektní zpracování operace Anthropoid, i když se zahraniční režií. Řekl bych, že je to ještě lepší než naše adaptace jménem Atentát. A myslím to vážně.

plakát

Batman začíná (2005) 

Naprosto skvělé. Fenomenální práce Christophera Nolana, jako kdyby někdo čekal něco jiného.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Perfektní dokudrama seriál o Easy Company of 101'st Airborne Division.

plakát

Bratři (2009) 

Ta poslední Tobeyho PTSD scéna je tak autentická, že nechápu, jak nemohl za tu roli být nominován na jakékoliv ocenění.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Ryzí zlato

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

https://youtu.be/imxTdI3hC_U?si=vtCEmR3W2qDrumO8&t=6

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) odpad!

Podobná stupidita, jako je Ordinace, nebo Ulice, nebo kolik toho je. Natahovaný příběh o tom, jak Helenka ráno vstala, uvařila si čaj, šla do školy a tam se stalo něco "zajímavého", což se dovíme jak jinak, než v dalším díle. Nesmí chybět typický počet dílů minimálně 20 sérií s 60 epizodami. Navíc tam ještě hraje ten trouba Brzobohatý. Tohle jestli někdo sleduje opravdu rád, tak má buď nervy z ocele, nebo je to Lofas, který má podobné mentální smýšlení. ODPAD!

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Je to asi tak historicky přesné, jako já když během ranního močení mířím do toalety. Mlynáře zabil Jiří Pazour (alespoň podle doznání v policejním protokolu) výstřelem z krátké palné zbraně. Žádný takový lynč se nikdy nestal. Navíc mlynářova manželka, pokud by byla židovka, jak film opět nepravdivě uvádí, by za války asi těžko mohla mít za manžela starostu města Bludova (viz tehdejší norimberské zákony atd.) Dále naprosto nechápu, proč z hrdiny a odbojáře kaplana udělali nějakého konfidenta obou stran? To co sakra má být? Jako chápu, že je to film, ale takto obracet dějiny?? Poměrně zpackané a zveličené vyobrazení odsunu Sudetských Němců, který se byť stal, nicméně takovéto hrůzy se však neděly ani v Ústí nad Labem, kde odsun byl skutečně "divoký". Film je to prostě průměrný až podprůměrný nebýt Karla Rodena a některých drastických scén, které přidávají dojmu na autentičnosti. Akorát, že autentičnosti je tam asi tolik co šafránu.

Ovládací panel
1 bod