Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Chart Show (2014) (pořad) 

Debilní,Demetní a k tomu kupa keců a reklam.Moderátor je ještě debilnější než celá ta soutež. Bůček (Bouček) se tam snaží bejt vtipnej.A nikdy nepustej celou písničku jen úryvki, který ke všemu prokecaj.

plakát

Já, padouch (2010) 

Nejlepší díl celé serie. Příběh je fakt dobrej a myslim si, že je to fakt jedna z nej pohádek.

plakát

Kapitán Bombarďák ve filmu (2017) 

Tak tohle je fakt MEGA hovadina.Nejhorší je ten scénář - Dva malý kokosové si myslí, že jsou největší vtipálkové, když prdí do podpaždí a rozhazujou toaleták. Další věc je to, že týrají ředitel, svýho spolužáka a učitele a to se nedělá! A ted seznam blbostí : Plastový hypnoprsten, ředitel s černou slupkou od banánu, dvě hlavní postavy mají fialovej mozek, všechny děti ve škole jsou úplně blbý a smějí se příjmení Prdolín a ještě bych toho našel hodně, ale tobych tu byl do zítřka.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Pane bože to je hovadina! Ale jak je to hovadina tak je to vtipný. Když to psali tak museli být neskutečně zhulený. Tohle totiž nikoho nenapadne bez toho aby nebyl zhulenej nebo úplně zdrogovanej. Je to prostě super a neskutečně vtipný film. Jen tak dál! Doufám že hoši z Warner Bros natočí ještě něco.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Kdyby se mě někdo zeptal na to jakým jedním slovem bych to měl schrnout? Tak bych řekl KOPÍRKA. Hned vysvětlím proč. Protože záporák je kokos, který má přilbu s rohama. Jestli pak já jsem to někdo neviděl a jo vlastně v Avengers. No a důležité je se zeptat proč je ten záporák na zemi. On přišel kvůli 3 krychlím, který jsou strašně mocný. No super tohle s těma krychlema je něco úúúúplně jinýho, protože v Avengers je ta krychle jenom jedna. Další věc je to, že celý film se Bat man snaží dát dohromady tým superhrdinů a chce, aby se semkli. A to taky bylo v Avengers. A ted k samotným hrdinům. Máme tady Bat mana alias nová verze Iron mana podle DC. Wonder Woman je jako ženská podoba Kapitána Ameriky. Wonder Woman je zárověn ve svém týmu člen s nejlepším účesem a tohle obhajuje Kapitán Amerika ve svém týmu taky. Aquaman je kopie Thora jenom používá vodu a ne blesky a taky jsou si herci dosti podobní. Oba jsou vlasatí, fousatí a svalnatí a jsou oba tak trochu bohové. Kyborg je jako Vision oba jsou stvoření z magické síly a oba mají kámen v čele a oba uměj brouzdat po webu. A nakonec Flash a ten plní funkci jako Spider man. Je to prostě náctiletý hovada co má ze všech respekt a ptá se TATKI Bat mana co má jako dělat a samozřejmě je to vtipálek. Takže moje konečný zhodnocení je takový, že na scénáři měli zapracovat. Přeci jenom mohli vymyslet jakýhokoliv záporák a jeho motiv. Ale film je protkán nádhernými vizuálními efekty. A Flash je dost vtipný i přesto, že je jako Spider man. Takže dávám 3 hvězdy.

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Nejlepší Český film ever. Je vtipný, ale vtipnost není vycucuná z prstu. Scénář je výborný a text k postavám samotným je ještě lepší. A celé je to obohacené o výborné písničky.

plakát

Mimoni (2015) 

Blbost mířená na děti ve věku od 2 do 4 let a proto dávám 2 hvězdy.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Super film a je jedno, že to není film z Prequevelové, Sequelové a ani základní trilogie. I tak je to suprčup. Je tam všechno: Humor který je podán pomocí postavy K-2SO. Lokace jsou taky úžasné at je to Scarif nádherná tropická planeta nebo Geonosis. Nádherná vesmírná bitva i pozemní bitva. Výborně napsaný příběh, který přesně zapadá do základní trilogie. Jako obvykle ve všech SW jsou zde nádherné modely stíhaček a vesmírných lodí. A taky na tom všem je výborný konec, který se úplně liší od ostatních filmů tím, že to nekončí klasickým hapiendem, ale smrtí všech hlavních postav. Celé je to odlišné narozdíl od klasiky například tím, že hrdinové nejsou zrovna tradiční a tím myslím třeba slepýho skoro rytíře Jedi a jeho kámoše s těžkým kulometem pak je tady třeba letec a zároven zběh co se rozhodl, že zachrání svět no atd. . A to všechno je okořeněné o výbornou hereckou sestavu. A ještě tam daly Dartha Vadera. Vážně už nevím čím by to mohly vylepšit. A proto dávám 5 hvězd a taky si myslím, že je to dokonce lepší než VI., VII.,II. a I.díl. "At vás sílá provází."