Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Dobre herecke vykony, vyborne dialogy, celkove zabavne. Nesouhlasim ale s komentari, ktere chvali serial za realnost. Vsechno je velmi zkratkovite a hladkost, se kterou do sebe vsechny Underwoodovi plany zapadaji, me pripomela Mission: Impossible (serial). Navic me nedava smysl, ze hlavni predstavitel zmobilizoval vsechny svoje mistrne manipulatorske schopnosti az v momente, kdy byl odstaven na vedlejsi kolej. Clovek jeho razeni by se v prvni rade do dane situace vubec nedostal.

plakát

Ve stínu (2012) 

Po vizualni strance pekne natocene, s pomerne dobrou atmosferou, ale bohuzel take slabym scenarem. Celkove urcite nadprumerny cesky film posledni doby.

plakát

Yongseoneun eupda (2010) 

X-ta jihokorejska variace na tema pomsta. Neni zdaleka originalni, pripomene Seven i jine korejske filmy. Nicmene funguje, obsahuje dostatek napeti a nema vylozene hlucha mista.

plakát

Medianeras (2011) 

Uvod obsahujici zabery na architekturu Buenos Aires doprovazene komentarem jednoho z hrdinu me velmi navnadil. Postupne me nadseni mirne upadlo, je tezke udrzet takovou uroven. Ve vysledku ale dobry film, lehky, vizualne aktraktivni a misty pomerne napadity. Argentinska a slabsi alternativa k tematicky shodnemu jihokorejskemu Kimssi Pyoryugi

plakát

Commanding Heights: The Battle for the World Economy (2004) (TV film) 

Vyvážený a kvalitně technicky zpracovaný dokument pokrývající v šesti hodinách nejzásadnější ekonomické události 20. a 21. století a dva nejsilnější názorové proudy.

plakát

Proboha! (2008) 

Clovek se moc novych veci nedozvi, ale je to skutecne zabavne :)

plakát

Příběh Rudého zla (2008) odpad!

Film obsahuje az prilis mnoho chyb na to, aby se dal brat vazne

plakát

Kdo zabil elektromobil? (2006) 

Dobře zpracovaný dokument, nechybí více pohledů na věc. Jedinou kaňkou je srovnání 'tax credit', který byl poskytován v případě nákupu elektrického automobilu a 'tax deduction' u nákupu aut v nejvyšší objemové třídě. Nechci zacházet do podrobností, ale je to porovnávání jablek s hruškami. Až na tuto výjimku oceňuji snahu o objektivitu.

plakát

Svůdné zombie (2008) 

Příjemné překvapení, čekal jsem maximální trash, ale potěšily mě místy podařené vtipy +vtipné komentáře současné společenské situace. Také občas nečekaná hloubka rozhovorů a nebo alespoň parodie na přespříliš hluboké dialogy.

plakát

REC (2007) 

Po dlouhé době horror s výbornou atmosférou, navíc vše působí poměrně autenticky. Samozrějmě má i tento snímek má několik nedostatků, trochu předvídatelný konec a také fakt, že kameraman natačí celou dobu, v momentech kdy by normální člověk kameru dávno už zahodil. Na druhou stranu, vzhledem ke zvolené formě nelze jinak, navíc ke konci filmu má pohled přes kameru své opodstatnění. 4* za kvalitu, *navíc jako bonus za velmi příjemné překvapení.