Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Řadím k nejlepším filmům, které jsem viděl. Po dlouhé době jsem zase týden otravoval všechny známé, že tohle musí vidět.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Na začátku jsem čekal vážný brutální film z temných dob křižáckých výprav. Hned první momenty mě daly vědět, že tady jsem na trochu jiné adrese, ale s napětím a očekáváním jsem sledoval co bude dál. To mě v podstatě neopustilo až do finále, i když se postupně ze snímku stávala větší a větší patlanina. Mám k filmu spoustu výhrad, které mu odpouštím jednoduše protože jsem se celou dobu bavil.

plakát

Agora (2009) 

Dávám 4 hvězdičky. Za výborné téma, kvalitní kameru a střih, skvělou Rachel Weisz.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Po dlouhé době konečně výborná animovaná pohádka, která mě dokázala překvapit, rozesmát i pobavit. Pět hvězdiček je možná moc, ale čtyři jsou zase málo.

plakát

REC (2007) 

Hrůza. Ještě žádný film mě nedokázal takto poděsit, vystresovat na maximální úroveň a držet mě tak pořádně dlouho. Po neuvěřitelném finále jsem musel atmosféru vydýchávat ještě asi půlhodiny. Výjimečný film!

plakát

Riddick: Temná hrozba (2004) 

Nedávám pět jenom protože to bylo tak hrozně krátké. Díky animaci jsou akční scény mnohem víc šílené (v dobrém slova smyslu) a spousta věcí, které jsou v hraném filmu trapné jsou v animáči spíše cool. Chtěl bych více dílů v tomto stylu. Tuhle 30 min pohádku už jsem viděl 2x během půl roku, super oddech.

plakát

Ip Man (2008) 

Skvělé akční scény, tohle se vidí málokde

plakát

96 hodin (2008) 

Skvělý akční film

plakát

Travička zelená (2008) 

Je škoda že nízké hodnocení a spousta kritických komentářů může mnoho lidí odradit. Pro mě jednoznačně komedie roku! Film se rozjíždí pomalu jako vlak, ale když nabere plné obrátky tak už smích nejde zastavit. Jednoznačně stojí za zhlédnutí, pro huliče povinnost.