Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Kancl - Závěr (2013) (epizoda) 

Výborné zakončení seriálu. Jak začal, tak skončil, velice dobře. Pár dílů uprostřed bylo slabších, ale celkově se jedná o jednu z nejlepších sérií, co jsem kdy viděl. Možná mi to bude i trochu chybět.

plakát

Kancl - Úleva od stresu (2009) (epizoda) 

Jedna z nejlepších dosavadních epizod. Úvodní scéna mě totálně dostala až jsem brečel smíchy

plakát

Big Ben (1996) (seriál) 

Toto je ten nejlepší německý seriál, který jsem kdy viděl. Postava Bena a jeho matka Rézi jsou opravdu dokonalé duo. Nejedená se tak o kriminálku jako o komické vystoupení komisaře a jeho matky u které žije. Jejich vzájemná souhra je naprosto dokonalá a situace, které v průběhu seriálu nastávají jsou opravdu k popukání. Pokaždé zaručeně pobaví.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Film na 100% splnil očekávání. Jednoduchá komedie plná vtipu s příběhem jako doplňkovým prvkem. Smál jsem se od začátku do konce.

plakát

Rozčarování - Série 3 (2021) (série) 

Zatím nejslabší série tohoto seriálu, příběh opět trošku zvážněl. Zároveň stupidní rozhodování postav je občas nervydrásající, ale to bude nejspíše záměr :D.

plakát

Rozčarování - Série 2 (2019) (série) 

Sice nepřekonala svého předchůdce, ale to nemění nic na tom, že je to úplně dokonalý seriál, který se řadí do mého seriálového top 3.

plakát

Rozčarování - Série 1 (2018) (série) 

Dokonalost. Není co víc říct. Nejlepší ze všech dosavadních 4 serií. Mega pecka.

plakát

Rozčarování - Série 4 (2022) (série) 

Disenchantment opět nezklamal. Každá epizoda zábavná, vtipná. 4. série rozhodně překonala tu třetí. Příběh také, občas až moc, utíkal a neustále mě nutil pouštět další a další díl.

plakát

Duna (2021) 

Očekával jsem víc. Nářez to rozhodně nebyl. Tak snad dvojka bude. Jinak filmu nemám co vytknout a musím pochválit soundtrack.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Velice povedený seriál. Hezjá variace na "Battle royale" s sociálním přesahem. Ovšem pár posledních epizod se mi zdálo dost natahovaných.