Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (335)

plakát

Interview ČT24 (2006) (pořad) 

Čím dál tím horší. Naprosto katastrofální jsou díly se Z. Tvarůžkovou. Tlačí si svoje, reaguje na něco, co zpovídáný ani neřekl, a podle jejího vystupování v jiných relacích to asi není náhoda, je velmi rozumově slabá.

plakát

Události, komentáře (1990) (pořad) 

V poslední době jde kvalita pořadu nahoru (určitě tomu pomáhá absence Dolanského a přítomnost Řezníčka), zvyšuju na tři.

plakát

LOH 2020 Tokio: Závěrečný ceremoniál (2021) (pořad) 

Konec olymp. her je vždy smutný. Člověk dva týdny a dva dny čumí na sportovce na třech obrazovkách, nestíhá přepínat programy a pak je najednou konec a nazdar zase za čtyři roky (tentokrát asi za tři, ale kdo ví, jak to bude), respektive za necelé dva u her na ledu a sněhu. Zakončovačka ušla, ale stejně jako u zahajovačky, nebýt covidu, udělali by Japončíci z celé akce takovou podívanou, na kterou by se jen tak nezapomnělo. No, aspoň čeští sportovci se ukázali v dobrém světle a nejlepší byl jednoznačně Lukáš Krpálek jakožto obhájce zlata z Ria a samozřejmě kusanec Siniaková, která je skoro tak nádherná jako má krásná manželka (manželka de facto, ne de iure, musel jsem se nechat rozvést a přepsat na ni majetek v řádech několika desítek milionů korun). Snad už budou příští hry normální.

plakát

LOH 2020 Tokio: Zahajovací ceremoniál (2021) (pořad) 

Nebýt covidu, byli by na zahajovačce diváci a Japončíci by nechali celý svět čumět s otevřenou hubou, takto jsme byli svědky solidního, ale vlatně ničím výjimečného ceremoniálu. Navíc to prostě bylo celé divné, takže zážitek jsem měl jen průměrný. Mohly to být skvělé hry a skvělé zahájení, ale bohužel, netopýre chtěli jinak.

plakát

Smrtící epidemie (1995) 

Díky/kvůli covidu získala široká veřejnost povědomí o tom, jak se viry (případně bakterie) šíří, jak se nešíří, jaká asi tak je inkubační doba, zkrátka věci, které se objeví i v tomto filmu a díky/kvůli tomu je Smrtící epidemie chvílema trošku k pousmání. Je to bohužel typický americký filmeček z 90. let, takže předvídatelný děj, předvídatelné chování postav zážitek trošku snižuje. Průměr. Nic víc, nic míň.

plakát

Jak se rodí idol (2019) (seriál) 

Za díl s Arnoldem a to ještě s hodně odřenýma a steroidy vyhoněnýma svalama ***.

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Jakožto nejen zdejší expert v žánru western a člověk s talentem pro humor, vtip a gag mohu tento snímek ohodnotit tak, jak se sluší a patří a jak si tento snímek zaslouží. Hodnotím ho jako snímek napínavý a převelice vtipný. Jsou tam například situace, kdy bandička barbarů zaživa skalpuje oběť a poté ji rozseká vejpůl, to vše, když je oběť stále naživu. Poté dvojka sehraných maníků tahem oběť rozpůlí. Vyvalí se vnitřnosti, krev stříká, to jsem se málem zechcal smíchy. A to vše v rámci žánru western. Tento snímek si nesmíte nechat ujít, přátelé. Uděluji velmi silných pět hvězd za zábavný a dobře natočený western.

plakát

Samuraj (1967) 

Na Samuraje bych mohl čumět pořád dokola. Jeden z oblíbených filmů velkého Quentina a též jeden z oblíbených filmů velkého Castratora, což hovoří samo za sebe. Brilantní. (Soundtrack je výborný.)

plakát

Kamarád do deště (1988) 

Nevim, čim to je, ale já mam tenhle film pořád nějak víc a víc rád. Autor: dobytek Tak nějak. Má gylty pležr. Hned vedle fistování mého polomrtvého dědečka.