Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (18)

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Dlouho jsem hledal serial jako tento. zajimavy, napinavy, skvele zpracovaný. Herci pro mě nepříliš znamí zahráli své role skvěle (např. M.K. Williams, Bill Camp..) jediné co mě zkratka mrzí je, že se točí 2 000 dílů nejaké Ordinace nebo Ulice a The Night Of má dílů jenom osm, za týden nemam co delat.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Naprosté dno tento film. Měl by dostat nominaci na nejhorší film roku, desetiletí, století, všeho. Chudák K. J. Erben, ten se musí v hrobě obracet, když ruhle hrůzu vidí. Zbytečné tady psat, co vsechno bylo špatně, to bylo totiž úplně všechno. Od děje, přes hudbu, kostýmy až po obsazení. Lidi v ČT, co togle vypustí do světa by se nad sebou měli zamyslet.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Po pár dílech se na to kouká líp, první díly mě osobně moc neohromili, ale následně super seriál, který má co nabídnout a rozhodně nenudí. Hezký vymyšlené a zahrané charaktery postav. Mě osobně se nejvíc zamlouvá Many, Jay a samozřejmě Glorie.

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Jediné, co mě na tomto zkopírovaném pořadu baví jsou otázky. To, že Matonoha musí neustále dokola opakovat "co na to Češi.?" mě vytáčí. Se svym koktanim a huhňáním nepatří takový člověk mezi moderátory. Viděl jsem jeden díl, kdy už soutěžící hráli o peníze a Matonoha než se vykoktal s otázkou ubral dámě asi pět vterin z času, hrůza.

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

Už od začátku, co byl vlak unesen jsem věděl jak film dopadne, je to škoda. Chtělo by to nějaký film tímhle směrem, který by nebyl stejný jako ostatní. Rádoby drsňák, který se na tuhle roli vůbec nehodí, se svým ještě lepší dabingem vážně nezaujal. Absolutně nedomyšlený závěr, který nesměroval k ničemu jinému než tomu, co se stalo.

plakát

Na vlastní nebezpečí (2007) 

Fakt se mi ještě nestalo, že bych byl u filmu na Nově rád za reklamy. Na tenhle film já jít do kina, tak se asi po čtvrt hodině sbalim a odejdu. Nedalo se na to zkrátka dívat a tak jsem ho chtěl vidět ten film. Zklamání ve všech hereckých rolích a ani hudba k filmu nic moc nepředvedla. Každých pět minut pila slivovice nebo jiný alkohol. Co víc k tomu říct..?

plakát

Šmoulové (2011) 

Pro mě stejně jako " Simpsonovi ve filmu" nechtěný film a rozšíření skvělého úspěšného a zábavného seriálu. Spojení animovaných postav s herci taky vážně nemusím. A slova jako "šmoruvky", "zašmoulej" a další mě vážně vytáčela.

plakát

Pošťák Pat (1981) (seriál) 

Zábavný seriál pro malé děti, když se na to ale dívám teď, hrozně otravná písnička i pohyby postav.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Dokonalý seriál, nevím, kde tvůrci vzali tolik nápadů na tolik skvělých dílů. Ke skvělému seriálu se ještě přidal náš český dabing a seriál zkrátka nemá chybu. Bartovy fóry a Homerova "hloupost" a lenost mě nikdy nezačne nudit.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Tak na tento absolutně úžasný soutěžní pořad bych malém zapomněl. Jako malý jsem viděl snad všechny díly dvakrát a vždycky s nadšením fandil našim. Škoda, že už se v této době nic podobného nevysílá.

Ovládací panel

Fanklub

(1)