Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Originální a kultovní seriál plný britského humoru od dvojice tvůrců Grant & Naylor vypráví v 52 epizodách příběhy posádky vesmírné lodi Červený trpaslík. Barvité postavy mají jediný problém - těžko si vyberete svou nejoblíbenější..Lister se svou hrou na kytaru a s fleky od kari po celém těle, Rimmer se svou sbírkou fotek telegrafních sloupů 20. století a s propadáváním u důstojnických zkoušek, Kocour se svým smyslem pro oblékání a posedlostí sexem, Kryton se svou kondomovou hlavou a s očima 509 s automatickou rohovkou, ohnisková vzdálenost 15, Holy s obličejem milovníka, který operuje za veliké tmy, Kochanská a její hláška s přístavem Lüderick. Epizody jsou buď postaveny na hláškách ( Já na druhou, Kryton, Trosečníci ), na zajímavé zápletce ( Lepší než život, Díky za tu vzpomínku, Fotostroj času ), nebo na sci-fi úkazu ( Legie, Inkvizitor, Psychoteror ). Seriálů, které si drží kvalitu ve všech sériích a které neomrzí ani po x zhlídnutích, mnoho nenajdete.

Přátelé

Přátelé (1994)

Ross Geller za sebou táhne pět přátel..jen občas se někdo z pětice vyhoupne hláškou nahoru ( nejčastěji Chandler ), aby pak opět nechal doktora Gellera v klidu kralovat..on jediný má totiž UNAGI..

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Sheldon=mazák..už existuje pouze jedna seriálová postava, která je stejně originální, vtipná, skvěle zahraná a neodolatelná..A.J.Rimmer..

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Každý díl je svým způsobem jedinečný a originální..partička podfukářů pod taktovkou geniálního pašáka Mickeyho naservíruje pokáždé skvěle promyšlený a profesionálně provedený podfuk..obětí jsou většinou bezcitní podnikatelé, kteří získávají peníze nelidským způsobem..objeví je Albert Stroller, šéf Mickey vymyslí plán, navnadí je krásná Stacie Monroe ( od tý bych se taky nechal podfouknout ), o technickou stránku akce se postará Ash Morgan ( můj oblíbenec ) a vše dotáhne Danny Blue..zkrátka to nemůže neklapnout..a kde je najdete? No přece v baru U Eddieho..

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Dětské výkony, o kterých si dneska můžem nechat jen zdát..Oldřich Navrátil je nejlepší a nejspravidlivější kulečníkový hráč, co znám..

Akta X

Akta X (1993)

Nesmrtelná legenda mého dětství..